Nieuwe trainer Milan lijkt geen fan van Huntelaar

Massimiliano Allegri geeft aan dat zijn nieuwe ploeg AC Milan meer 'types' als Klaas-Jan Huntelaar in huis heeft. "Zal Huntelaar blijven? Dat moeten we nog zien. Hij is een goede speler, maar is van hetzelfde type als mijn andere spitsen Filippo Inzaghi en Marco Borriello", aldus Allegri, die overkwam van Cagliari tegen La Gazzetta dello Sport. De Italiaan spreekt zich wel duidelijk uit over de toekomst van Ronaldinho.

"Hij blijft. Hij is een fantastische speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Ik ga hem proberen te motiveren en prikkelen nu hij het WK met Brazilië heeft gemist. Daarnaast verwacht ik dat Alexandre Pato dit seizoen ook stappen gaat maken in zijn ontwikkeling", vervolgt Allegri, die Leonardo opvolgt in Milaan.

Met de uitspraken van Allegri lijkt er nog altijd geen duidelijk beeld te bestaan over de toekomst van Huntelaar bij Milan. De Italiaanse grootmacht zou namelijk ook verregaande belangstelling hebben voor de Braziliaan Luis Fabiano. De international van Brazilië wordt mogelijk na het WK aangetrokken van Sevilla.