Ancelotti: "We moeten niet in paniek raken"

Chelsea is nog altijd koploper in de Premier League, maar door de nederlaag bij Tottenham Hotspur (2-1) is de voorsprong op Manchester United nog maar één punt. Volgens manager Carlo Ancelotti is de club nu vooral gebaat bij

"We weten wat ons te doen staat", reageert Ancelotti na afloop van het duel met de Spurs tegenover Sky Sports. Chelsea krijgt volgende week Stoke City op bezoek. Een week later spelen The Blues op Anfield tegen Liverpool en op 9 mei is de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Wigan Athletic (thuis).

Ancelotti ziet geen reden om in paniek te raken. "We staan met nog drie duels te gaan bovenaan, dus iedereen zou wel met ons willen ruilen. Een voorsprong van één punt is in deze fase van de competitie niet slecht."

De Italiaanse manager zag dat John Terry tegen Tottenham van het veld werd gestuurd na twee overtredingen die hem geel opleverden. "Jammer dat we John de volgende wedstrijd moeten missen. Over de beslissing van de scheidsrechter wil ik het verder niet hebben."