Mogelijke kapitaalinjectie Feyenoord

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord binnenkort weer over geld beschikt. Een aantal kapitaalkrachtige supporters wil de club uit Rotterdam-Zuid financieel gaan helpen. Deze fans hebben inmiddels een brief naar het hoofdbestuur verzonden.

Dit is te lezen in het NRC, dat deze informatie uit een brief haalde. Deze was afkomstig van de Rotterdamse ondernemer Ad Sint Nicolaas, die deze namens de ondernemers naar Dick van Well heeft gestuurd. De verwachting is dat op korte termijn de eerste gesprekken gevoerd zullen worden. Een woordvoerder van Feyenoord heeft laten weten dat de berichten over een eventuele kapitaalinjectie juist zijn.

Ook de namen van deze mensen zijn bekend gemaakt. Het zou gaan om Michel Perridon en Rob Slotboom. Het is niet bekend of er nog meer mensen zijn, die in Feyenoord willen investeren.

"Het gaat om een serieuze brief van serieuze mensen," liet de woordvoerder weten. "Deze personen zijn ook al langer bij de club bekend, omdat ze op diverse manieren participeren in Feyenoord. Wat ze nu concreet van plan zijn, kan ik nog niet zeggen. We gaan snel met elkaar aan tafel."