Einduitslag FOK!voetbalmanager 2005/2006

Van 12 augustus 2005 tot 16 april 2006 is er fel gestreden om de eerste plaats in de FOK!voetbalmanager. BassieD gaat na de 34 speelrondes van ons spel met de eer en de prijzen strijken.


Alternate, Atari en Fanshop.nl zorgen ervoor dat we voor de top zeven een mooi prijzenpakket hebben kunnen samen te stellen, zoals jullie ook hier kunnen zien.

BassieD wint een Labtec speakerset Arena 675 en het spel Football Manager. De nummer twee, MSNMGH met 1580 punten, wint een officiële clubshirt van een eredivisieclub naar keuze en een digitale camcorder van de GoGear-lijn. BliksemSchigt, die als derde eindigde met 1579 punten, wint een Philips Cordless Desktop KG3P10. Toincents en Leafste, de nummers vier en vijf winnen het spel Football Manager. De nummers zes en zeven, te weten Brasil en Wazaa, winnen een officiële clubshirt van een eredivisieclub naar keuze

Van alle prijswinnaars ontvangen we graag een e-mailtje naar sport@fok.nl met daarin je adres en je username en als je een t-shirt hebt gewonnen van welke eredivisieclub je die wilt hebben.

We hopen dat iedereen tijdens het seizoen 2005/2006 veel plezier heeft beleefd aan de FOK!voetbalmanager. Voor het goede verloop van het managerspel bedanken we met name Light, RayMania en Baraja maar uiteraard ook alle andere crew die heeft meegeholpen en meegedacht. We hopen alle deelnemers volgend seizoen weer terug te zien bij de FOK!voetbalmanager.

De FOK!sportcrew