Schreeuwen als een malle met Alice Cooper in Rock Band

Roof die make-up koffers van jullie moeders maar weer leeg, want het is tijd om uitgelopen mascara op je pokdalige gezicht aan te brengen: Alice Cooper komt naar Rock Band! Alice zal met zes nummers een flinke track-pack droppen, hard-rock band Taking Back Sunday doet het echter rustiger aan en komt met drie tracks op de proppen.

Alice zal ons verwennen met vier live-opnames en twee normale nummers. De live nummers zijn Under My Wheels, I'm Eighteen (één van de meest onware songtitels ooit trouwens), Billion Dollar Babies en School's Out. Alle live-opnames komen van zijn Classicks-album uit 1995. Daarnaast komen ook monsterhit Poison en redelijk onbekend nieuw nummer Vengeance is Mine naar Rock Band.

Taking Back Sunday brengt ons drie nummers: What’s It Feel Like to Be a Ghost?, Liar en MakeDamnSure, alle drie van hun debuut-album Louder Now. Taking Back Sunday wordt door EA omschreven als een een consistent power player in the alternative/emo rock scene, in het Nederlands vertaald met "snijmuziek".

De tracks zijn vanaf morgen te vinden op Xbox Live en vanaf donderdag op het PlayStation Network, hoeveel ze moeten kosten is helaas nog onbekend.


Tip voor de leukigheid: probeer eens de tekst te vertalen naar het Nederlands!