Raven Software komt met Singularity

De komende editie van gamesblad Game Informer zal informatie bevatten over het nieuwe project van Raven Software, Singularity. Raven Software kennen we natuurlijk allemaal van hun FPS games als Return to Castle Wolfenstein, Quake 4, Star Trek Voyager: Elite Force, Soldier of Fortune en Jedi Knight 2 (en nog veel meer klassieke FPS-games). Naast Singularity zijn ze ook bezig met een nieuwe Wolfenstein-game en X-Men Origins: Wolverine.

Er is tot nu toe bekend dat de game een FPS zal worden waarin tijd een belangrijke factor zal spelen.Je speelt een Amerikaanse soldaat die tijdens de Koude Oorlog achter een geheim experiment komt waarmee tijd als wapen gebruikt kan worden. Waarom zou je op iemand gaan schieten, als je ook de tijd plaatselijk kan versnellen en hem tot stof kan laten wederkeren?

Meer informatie dus in het februarinummer van de Game Informer, tot die tijd moeten we het doen met een teaser-trailer die blijkbaar al tijdens de E3 van 2008 online is gezet maar lang niet overal is opgepikt. De game komt in ieder geval naar zowel de PC, PlayStation 3 als Xbox 360.