Nieuwe X-Com game door Irrational Games?

Shacknews heeft een heel aardig gerucht bij elkaar weten te pluizen. Ze beweren namelijk dat Irrational Games, bekend van Freedom Force, Tribes:Vengeance en BioShock, bezig is met een game in het X-Com universum.
Op het CV van Frederick U. Fierst, advocaat werkzaam bij Fierst, Pucci & Kane, staan veel gamelegendes als zijn clienten. Op een oudere versie van deze lange lijst stond ook het volgende:

"Ken Levine and Jonathan Chey, founders of Irrational Games LLC, Boston and Canberra, Australia-based video game development company whose titles include System Shock 2, Tribes 3, SWAT, X-Com, BioShock, Freedom Force and others."

Opzich is hier niks raars aan de hand, ware het niet dat Irrational Games nog nooit een X-Com game heeft gemaakt. Ondertussen is het CV veranderd naar een versie waarin de verwijzing naar X-Com is weggehaald.
Daarnaast is Irrational Games in handen van Take-Two Interactive, het bedrijf wat sinds 2005 in bezit is van de licentie om X-Com games te maken. Om het zaakje nog wat aan te spekken is ook bekend dat Ken Levine een grote fan is van de X-Com serie, en hier veel inspiratie uit heeft gehaald voor games als Freedom Force.

Ken Levine weigert te reageren op dit gerucht.