Tv-programma Gammo stopt ermee

Op powerweb lezen we dat het bekende tv-programma Gammo ermee gaat stoppen. Gammo is naast Gamekings één van de twee aan games gewijde tv-programma's dat de laatste paar jaren regelmatig op de buis te zien was.

De twee programma's verschilden duidelijk van opzet. Waar Gamekings ervoor koos om met presentatoren te werken en een duidelijk oordeel over games te geven, daar koos Gammo voor een goedkoper te produceren en commerciëlere benadering met voornamelijk beeldmateriaal van games en een voice-over die de mogelijkheden van de game beschreef. Negatieve kritiekpunten werden er daarnaast nooit gegeven, omdat men expliciet niet oordeelde over games.

Over de reden van het stopzetten is nog geen nadere informatie beschikbaar. FOK!user en voormalig Gammo-redacteur Smots schrijft dat producent FTV en Veronica "niet tot overeenstemming konden komen over het programma."

Hiermee is niet duidelijk of de formule van Gammo commercieel niet aantrekkelijk was en het lijkt hiermee nog niet uitgesloten dat het programma op een andere zender terugkomt. Het blijft echter afwachten totdat er meer nieuws beschikbaar is.