Doom 3 Resurrection of Evil komt naar Xbox

IGN meldde onlangs van bronnen vernomen te hebben dat Activision plannen heeft voor een standalone expansionpack van Doom 3 Resurrection of Evil voor de Xbox.

Resurrection of Evil is een expansionpack dat begin april van dit jaar uitkwam voor de PC voor de prijs van 34.99 dollar. Het voegt iets van 12 tot 15 uur gameplay toe aan het spel door de inbreng van enkele nieuwe singleplayer levels. In die levels neemt de speler de rol aan van een militair die een bezoek brengt aan de basis waar in Doom 3 de hel reeds losgebarsten was. De Xbox-variant zou mogelijk dit najaar komen voor ongeveer dezelfde prijs.

In de expansion zijn nieuwe wapens beschikbaar zoals een dubbelloops shotgun en de Grabber Gun. Dit is een soort Grav Gun die we in Half Life 2 zagen, maar is echt bestemd voor het vangen en terugkaatsen van grote projectielen zoals vuurballen en plasmaballen. Daarnaast zitten er wat nieuwe monsters in, een groot aantal van verschillende omgevingen en de toevoeging van "Hell-Time", iD's versie van Bullet Time.

Activision heeft tot dusver geen commentaar willen geven op de berichten. "We cannot confirm that. Our officially word is this -- stay tuned," meldde een woordvoerder van Activision aan IGN.