Gordon eindigde bijna als Michael Jackson

Gordon is bang dat zijn veelvuldige medicijngebruik hem nog eens fataal wordt. In het tijdschrift Miljonair, dat morgen uitkomt, vertelt de zanger en presentator dat hij veel affiniteit heeft met popicoon Michael Jackson na diens overlijden. "Ik woon ook alleen. Voor hetzelfde geld blijft mijn hart ook een keer stilstaan”, aldus Gordon. Hij onthult bovendien dat hij onlangs zelf ook bijna niet meer wakker werd.

'Ik was helemaal alleen, kreeg ik een aanval van een medicijn dat ik gebruikte. Ik lag helemaal out op de bank en werd twee uur later wakker. Ik dacht Jezus Christus, stel dat het gewoon…gebeurt. Dat ik niet meer wakker word. Dat had mij dus gewoon kunnen gebeuren van de week. Mijn hulp kwam binnen, die raakte helemaal in paniek, belde 112. Ja, heel heftig", vertelt Gordon in het interview.

"Dat medicijn slikte ik al een jaar lang. Mijn lichaam vertoonde afstotingsverschijnselen, die darmen pikten het niet meer - daar word je zó beroerd van. Ik word om de zes weken doorgelicht. Ik ben kind aan huis bij het ziekenhuis." Gordon slikt onder meer medicijnen tegen diabetes, reumatoïde artritis en chronische bronchitis.

Michael Jackson, van wie bekend is dat hij veel medicijnen gebruikte, overleed op 25 juni aan een hartstilstand. Onderzoek van de patholoog-anatoom heeft inmiddels aangetoond dat dit het gevolg was van een acute propofol-vergiftiging. Propofol is een krachtig narcosemiddel.

Gordon eindigde bijna als Michael Jackson  (foto: DAG)