FOK!radio: veel afhakers op Twitter

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

We horen de laatste tijd veel over de berichtjes-dienst Twitter. Maar uit Amerikaans onderzoek blijkt nu dat veel mensen na registratie erg snel weer afhaken. Dus is Twitter nu een succes of niet? En wat is de zin en onzin van je leven in korte berichtjes op internet zetten? We gaan het vragen aan Mark Koster en Jaap Stronks. Mark Koster is journalist voor onder andere de Pers en hij schreef ooit dat Twitter voor "licht eenzame egocentrische mensen is". Jaap Stronks werkt onder andere voor het magazine Bright en hij zit zo'n beetje de hele dag op Twitter. Hij is dan ook een voorstander. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Zit jij op Twitter? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

35 camera's, 25 dagen, 8 personen en 1 donkere bunker, en de kijker bepaalt wat er gebeurt. Back to basics in 'The Bunker'. The Bunker is nu een week onderweg. Hoe gaat het met het realityprogramma en trekken de makers het allemaal nog? We vragen het aan Bunker-goeroe Bart Spring in 't Veld. Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!