Bunskoek heeft spijt van Verbaan-filmpje

RTL-Boulevard-presentatrice Daphne Bunskoek heeft spijt dat haar programma het filmpje met een zoenende  Georgina Verbaan heeft uitgezonden. ''Ik vind het één stap te ver gaan", vertelde Daphne gisteravond  in de uitzending. "Ik heb er slecht van geslapen vannacht."

Medepresentator Albert Verlinde vroeg  waarom ze haar mening nu pas kenbaar maakte.  "Ik heb aangegeven dat ik liever niet had dat we het filmpje zouden uitzenden, maar achter de schermen is besloten om er toch mee door te gaan. Eenmaal in de uitzending durfde ik het niet te zeggen, maar daarom zeg ik het nu'', aldus Daphne. Ze vindt dat de beelden te intiem zijn en teveel inbreuk maken op de privacy van Jort en Georgina. "Eén april grap of niet, ik geef bij deze mijn grens aan!"

Jort Kelder wordt ondertussen op zijn weblog overstelpt met steunbetuigingen. Meer dan 550 mensen lieten een bericht achter, waarvan verreweg de meeste hem een hart onder de riem steken. 

Verbaan heeft nog niet gereageerd op de affaire of mogelijke 1-aprilgrap. ''We hebben gisteravond besproken of we met een verklaring naar buiten moeten komen. Ze heeft besloten dat ze niet wil ingaan op de verhalen'', aldus haar manager Amber de Vente.

Op het filmpje hieronder dat opgenomen is met een mobieltje, is Verbaan innig kussend te zien met een persoon die erg lijkt op VPRO-presentator Pieter van der Wielen, met wie Verbaan momenteel het programma Noorderlicht presenteert.