Staatsinrichting voor beginners, FOK! style

Icoon InternetDat FOK! mensen nader tot elkaar brengt is geen nieuws. Naast de discussies op onder andere de Frontpage en het Forum hebben FOK!ers elkaar bijvoorbeeld ook gevonden in het FOK! Whatpulse team, dat binnen de kortste keren de vijfde plaats wist te bereiken. Enige tijd geleden verenigden FOK!ers zich in het Cybernations team.

Cyber Nations is een (gratis) online spel waarbij je de baas bent over je zelf gecreŰerde land. Kies je ideale staatsvorm en religie, handel met andere landen en bouw je land uit tot een machtig rijk. Ben je vredelievend, maak dan van je land een paradijs voor bankiers en arbeider. Hou je van wat spanning, zorg dan dat je land onoverwinnelijk wordt op militair gebied en val andere landen aan.

Om je land te beschermen tegen aanvallen van andere landen, is het verstandig om bij een alliantie te gaan. Een van die allianties is de FOK!-alliantie. Op dit moment bestaat deze groep uit 331 landen en is het een van de snelst groeiende allianties binnen Cyber Nations. Hoe groter de alliantie wordt, hoe sterker je staat als groep en hoe meer je te zeggen krijgt binnen Cyber Nations. Daarnaast kunnen andere landen binnen FOK! je helpen door geld aan je te geven of tips te geven over het spel. Het lid worden van zo'n alliantie heeft dus nogal wat voordelen.

Je kunt Cyber Nations op verschillende niveaus spelen. Heb je weinig tijd, dan ben je met 2 minuten per dag al klaar. Wil je er wat meer tijd in steken, dan kun je binnen de FOK!-alliantie een functie krijgen en je bv als diplomaat gaan bezighouden met de banden met andere allianties.

Hoe kun je je opgeven voor Cyber Nations en kun je je bij de FOK!-alliantie aanmelden?
1. CreŰer HIER je land. Zet je teamkleur op oranje.
2. Aanmelden bij de FOK!-alliantie doe je zo: Edit my nation -> Alliance affiliation -> Specify other -> FOK
3. Registreer je op het forum van de FOK!-alliantie: LINK

Heb je nog vragen, dan kun je ook altijd terecht op het forum van FOK! zelf: LINK