Masturberen voor het goede doel

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Mannen die in bed maar zelden aan hun trekken komen, en geen schaamte kennen, moeten op 5 augustus zeker naar Groot-BrittanniŽ toe gaan. Tijdens de eerste Britse "masturbatiemarathon" kunnen ze daar hun witte boodschap kwijt. En dat allemaal voor het goede doel.

Het idee achter de masturbatiemarathon is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar het evenement al 5 jaar bestaat onder de naam masturbate-a-thon. Jaarlijks komen allerlei mannen op een bepaalde locatie bijeen, om gezamenlijk aan hun penis te gaan friemelen. Van te voren regelen de deelnemers sponsoren, die (net als bij een sponsorloop) voor elke X minuten dat er inspanningen worden geleverd, een bepaald bedrag willen betalen. Overigens is het geen probleem als je wilt meerukken, maar geen sponsor kunt vinden; je mag ook jezelf sponsoren.

De collectieve masturbatie levert elk jaar enkele duizenden dollars op voor goede doelen, die op de ťťn of andere manier zijn gerelateerd aan seks. Voor de deelnemers valt er ook nog wat te verdienen. Wie het huidige record van 7,5 uur lang masturberen verbetert, krijgt een leuke verrassing. Tijdens de Britse masturbatiemarathon zijn voor het eerst ook toeschouwers welkom, die voor 50$ kunnen genieten van mannen die zich suf rukken.

Met dank aan tracer60 voor de submit.