FOK!ker eet sok

De ons allen bekende FOK!ker Xebrozius blijkt een man van zijn woord te zijn. Hij heeft namelijk een sok opgegeten, nadat hij eerder had beloofd dit te zullen doen als het beleid op het forum van FOK! coulanter zou worden.

Toen dit coulantere beleid afgelopen woensdag waarheid werd, was het dan ook wachten op een sok etende Xebrozius. De goedlachse jongeman voegde enkele dagen later de daad bij het woord en at een overheerlijke mix van gehakt, paneermeel, ei en sok op. "Het smaakte draderig, maar voor de rest overheerst de paneermeel en kruiden...", zo zei de koene ridder in een eerste reactie.

Een filmpje van het gebeuren kon uiteraard niet uitblijven en is door Xebrozius inmiddels op het forum gepost. Het bewuste filmpje valt hier te downloaden (eerst opslaan). Overigens zijn er hierna nog steeds mensen die niet willen geloven dat Xebrozius werkelijk een sok heeft verorberd, hetgeen hem in het verkeerde keelgat schoot. "Voor sommige mensen is het nooit genoeg... Volgende keer als ik iets doe en me er aan houd dan laat ik het wel filmen met een rontgen apparaat. Jezus zeg", aldus de chefkok.


Flinke dampen stijgen op bij het bakken van de sokLekker. Sok.