FOK!radio: sportcrew en US-S&G (v) postster

FOK!RadioDe sportcrew van FOK! is constant in beweging. Onlangs stopte de eindredacteur ermee en kwamen er twee nieuwe. Tijd dus om vanavond een special te wijden aan deze subsites van FOK! Magneet en Tackleberry uit de sportcrew komen langs in de studio en ook een van de nieuwe ER's gaan we aan de tand voelen. We willen natuurlijk weten of er nog iets gaat veranderen en of we nog leuke prijzen kunnen winnen in de toekomst! Vanaf 20:00 uur zijn ze er live bij.

Daarnaast komt er nog een dame langs die veel pikante foto's in Userfoto's neerzet in het Sexy&gewaagd forum. Wie dat is hoor je vanavond. Meerkijken kan via de webcam.

Daarnaast waren er wisselingen in de crew. Hoe en wat hoor je uiteraard weer van Forum-admin Cynix. Hij neemt met ons zijn week weer door. Natuurlijk zal Yvonne ook weer de laatste roddels met ons doornemen en Blinky legt een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!