Feyenoord gaat 'nepprof' Mohanlal aanklagen

P.Ramesar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Hindoestaanse 'nepprof' Ravi Mohanlal heeft zich de woede van voetbalclub Feyenoord op de hals gehaald. De 19-jarige Mohanlal verzon zijn eigen voetbalcarriŤre bij Feyenoord en haalde daar SBS6, TV West en Yorin mee.

Mohanlal beweerde maandenlang dat hij toegelaten was tot de profselectie van Feyenoord. Ook beweerde hij dat hij speelt in Jong Oranje en dat hij eerder uitkwam voor ADO Den Haag. De website van Mohanlal is op last van Feyenoord verwijderd. Daarnaast wil de Rotterdamse club hem aanklagen voor oplichterij, valsheid in geschrifte en bedrog met handelsnaam of merk. "Mohanlal gebruikte het logo en de naam van Feyenoord en heeft daarmee onjuiste mededelingen gedaan. Hij overtreedt hiermee onder meer artikel 326 van het wetboek van strafrecht", laat de club weten.

Feyenoord wordt nu platgebeld met de vraag of de Hindoestaan er in de selectie zit. Het gaat zelfs zo ver dat het hoofd van de school waar Mohanlal studeert belde. Hij heeft van zijn leerling namelijk het verzoek gekregen drie dagen vrij te krijgen. Ravi zou niet naar school kunnen komen, omdat hij moest voetballen in Praag met Jong Oranje, meldt de Feyenoord Krant in een artikel over de 'nepprof'.

Ravi Mohanlal zelf was niet bereikbaar voor commentaar.