Jim-posters massaal gestolen

Roel's Weblog had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Sinds de posters van Pamela Anderson is het niet meer voorgekomen, Abri's in het hele land worden massaal uit elkaar gesloopt om een poster te bemachtigen. Dit maal gaat het om de posters van het Idols idool Jim.

Eerst was er een run op de levensgrote Idol's Jim-reclamepoppen die in supermarkten stonden tijdens de 'mars actie'. Nu is het de beurt aan de Jim posters die over het hele land in abri’s hangen. Alleen al in Groningen alleen werden tientallen abri's geplunderd. Ook krijgen de exploitanten van de abri's veel vaker dan anders telefoontjes van fans die een poster willen hebben.

In een poging om schade aan de abri's te voorkomen komt mars de fans tegemoet en worden de originele posters vanaf dinsdag twintig mei verkocht via haar eigen website. Een poster kan door iedereen worden aangevraagd en wordt thuisbezorgd tegen uitsluitend de handeling- en verzendkosten. De actie geldt zolang de voorraad strekt, daarna zullen waarschijnlijk de abri's het weer gaan ontgelden.

Ook gebruikers van Fok! leken zich schuldig te maken aan bovengenoemde feiten. Dit tot ontsteltenis van weer andere gebruikers van Fok!.