Connectie 'Eindhoven - Al Qaeda'

victorv8 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Abdullah Osman Abdulrahman Al Hussaini, één van de bestuursleden van de islamitische stichting Al Waqf-al Islami uit Eindhoven, komt voor op een lijst van de 20 belangrijke geldschieters van de islamitische terreuroganisatie 'Al Qaeda'. De lijst met namen, zo bleek gisteravond uit een reportage van het tv-programma Nova, is in opdracht van de advocaten van nabestaanden van de aanslagen op 11 september, opgespoord in Sarajevo door een Frans onderzoeksbureau.

Al Hussaini is één van de Saoedische bestuursleden van Nederlandse tak van Al Waqf en daarnaast óók directeur-generaal van de wereldwijde Al-Waqf organisatie.

De Stichting Al Waqf al Islami werd eerder al in een rapport van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) een 'radicale islamitische organisatie' genoemd die met Saoedisch geld wordt gefinancierd en als doel heeft om de radicale islam te propageren.

Eerder werd al bekend dat één van de twee in Kashmir gedode Marokkaanse Nederlanders, een fanatiek bezoeker was van het forum van de internetsite van de Nederlandse tak van Al Waqf al Islami.