FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


To the Moon

Game

Dr. Eva Rosalene en Dr. Neil Watts hebben een nogal eigenaardige baan, ze geven mensen de kans op een ander leven. Letterlijk. Er bestaat een technologie om de herinneringen van mensen aan te passen, zodat ze zich dingen herinneren die eigenlijk nooit gebeurd zijn. Het nadeel van deze technologie is dat de nieuwe herinneringen in strijd zijn met de originele herinneringen, wat ertoe leidt dat personen niet meer normaal kunnen functioneren. Daarom wordt deze technologie enkel toegepast op mensen die op hun sterfbed liggen en dingen in hun leven gedaan willen hebben die zij eigenlijk helemaal niet gedaan hebben.

De technologie geeft de dokters de mogelijkheid om in het geheugen van de patiënt te stappen en deze door het doorlopen van interactieve scènes aan te passen. Zo reizen zij terug in het geheugen totdat ze de kindertijd bereiken, alwaar ze de nieuwe herinnering implementeren. Samen met de dokters leidt de patiënt dan zijn leven opnieuw zodat hij zelf zijn wensen in vervulling kan laten gaan. En als alles goed gaat wordt de patiënt wakker, waarna hij gelukzalig heengaat.

To the Moon volgt het verhaal van Johnny, een oude man die op zijn sterfbed nog een wens heeft om te vervullen. Dr. Rosalene en Dr. Watts reizen terug naar Johnny's jeugd, terwijl ze ondertussen zijn merkwaardige herinneringen herbeleven. Met elke stap terug in de tijd komen de dokters weer een stukje van Johnny's geschiedenis tegen. Zodoende proberen de dokters het geheim rond Johnny's wens te ontrafelen en uit te zoeken waarom zijn doodswens nou juist is wat het is. Johnny's laatste wens is, zoals de titel van het spel al doet vermoeden, om naar de maan te gaan.

Platform PC
Developer Freebird
Publisher
Genre RPG
User-waardering Onbekend.
Aantal stemmen0
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1231
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
©FOK.nl e.a.