FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 30 november 2001

Contra-expertise Stam ook positief

De conta-expertise van de dopingtest van Jaap Stam is ook positief uitgevallen.
Dat heeft het CONI (Italiaans Olympisch Comité)hem vrijdag laten weten.

De verdediger van Lazio Roma werd 13 oktober getest na afloop van de wedstrijd tegen Atalanta en positief bevonden op nandrolon.
Stam was vanaf 16 november, toen de eerste uitslag bekend werd, al voorlopig geschorst.
De Italiaanse voetbalbond zal zich over de zaak buigen en binnenkort een definitieve straf opleggen aan de voetballer.

'Ronald Koeman nieuwe trainer van Ajax'

Ronald Koeman wordt de nieuwe trainer van Ajax. Dat meldt Studio Sport. Koeman, die momenteel trainer van Vitesse is, volgt de donderdag ontslagen Co Adriaanse op en zou maandag al bij de club beginnen.

Koeman kwam eind november 1999 van FC Barcelona, waar hij als assistent-trainer van Louis van Gaal fungeerde, over naar de Gelderse club.

De voorzitter van Vitesse is verbaasd over het bericht. "Er is geen contact met Ajax geweest, ik heb geen enkele indicatie."

Laatste Update: 16:02
Meer updates volgen...

Met dank aan: Change en GKLQuake die dit nieuws via de newssubmit meldden.

GSM verraadt liegende automobilist

Draaitafeltje en FuSe hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een mobiel telefoontje heeft soms vervelende gevolgen. Zo ook voor een man die de politie een valse naam had opgegeven nadat hij een ongeluk had veroorzaakt. Hij hoopte zo vervolging te ontlopen.

De 26-jarige man uit Hoogvliet viel door de mand nadat zijn GSM overging. Hij nam op met een andere naam...

Internetten op Mars mogelijk in 2003

eldeejee had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In 2003 zal het mogelijk zijn om een internetverbinding te maken met de planeet Mars. Amerikaanse wetenschappers leggen momenteel de laatste hand aan een project dat interplanetair internet mogelijk maakt. Het project moet een standaard creëren voor dataverkeer tussen planeten, satellieten en ruimtevaartuigen.

Volgens internetgoeroe Vinton Cerf moet er voor een goed systeem eerst een oplossing worden gevonden voor de tijdsvertraging die optreedt door de enorme afstanden en de wisseling in de stand van de planeten. Cerf zei dit op een bijeenkomst over de toekomst van het internet.

De eerste test van het interplanetaire protocol is tijdens de NASA-missie naar Mars in 2003.

Vingerafdruk asielzoekers beschermd

De politie mag in de toekomst niet langer vingerafdrukken die zijn gevonden op de plaats van een misdrijf vergelijken met die van asielzoekers. De Wet Bescherming Persoonsgegevens maakt hier met ingang van 2002 een eind aan.

Op dit moment zitten de vingerafdrukken van criminelen en asielzoekers in één systeem, waardoor de afdrukken bij een onderzoek ook automatisch met die van asielzoekers worden vergeleken.

Alleen als er aanwijzingen zijn dat een vluchteling bij een misdrijf betrokken is krijgt de politie in de toekomst nog toegang tot de bestanden.

Duivel verbannen uit stad in Florida

De burgemeester van een stad in Florida heeft de duivel uit de stad verbannen. Ze deed dit door een brief op te stellen die vermeld: "Satan is hierbij machteloos en niet langer heersend over, noch onze burgers beinvloedend verklaard"

De 'duiveluitdrijfster' maakte vervolgens vijf kopieën waarvan ze er bij alle vier de uitgangen van de stad één liet begraven en eentje in de muur van haar eigen kantoor stopte.

Volgens de burgemeester kwam ze tot het opstellen van de officiële brief door de algemene bezorgdheid over zaken als dronken chauffeurs, vaders die hun kinderen molesteren en stelende mensen. "Of je houdt van God, of je bent tegen hem. En ik ben bij hem", aldus de vrouw.

Sommige inwoners zijn echter niet blij met de situatie. Enkelen doet het zelfs denken aan het regime van de Taliban. "Als je geen moslim bent ben je waardeloos zegt die Taliban. De burgemeester heeft de zaken alleen maar omgekeerd."

Consumentenbond laakt rechtszaak Dutchtone

pven had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Consumentenbond vindt de rechtzaak van telecombedrijf Dutchtone tegen de protestwebsite dutchtone.sucks.nl een typisch geval van de slechte communicatie van het bedrijf naar de klant toe. Het bedrijf zou volgens de bond eerst moeten kijken naar verbetering van zijn diensten en de service naar de klanten.

Dutchtone.sucks.nl protesteert onder andere tegen het beperken van het sms-verkeer door het bedrijf. Die maatregel heeft veel woede gewekt onder de Dutchtone-klanten. Ook zijn er veel klachten over de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de informatie.

Volgens de Consumentenbond is het feit dat er dergelijke websites bestaan een teken dat het met de dienstverlening niet goed zit. Dat Dutchtone de site nu juridisch aan gaat pakken wegens inbreuk op merkenrechten vindt de bond niet resultaatgericht.

WK winnaar niet automatisch verder

Het land dat volgend jaar de wereldtitel voetbal in Japan en Zuid-Korea in de wacht sleept, is niet automatisch verzekerd van deelname aan het WK 2006 in Duitsland.

De FIFA maakt dit bekend in Pusan, waar morgen (zaterdag) de loting voor het WK plaatsvindt. De regel wordt dit WK voor het eerst gebruikt.

FIFA-voorzitter Sepp Blatter zei dat tot de maatregel was besloten om de titelhouder in de aanloop naar een volgend WK officiële wedstrijden te 'gunnen' in plaats van vriendschappelijke.

Barbie krijgt rivale: de Playmate

BaggettMan had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De wereldberoemde Barbie krijgt er een geduchte concurrente bij. Het blootblad Playboy gaat poppen op de markt brengen, die de 'playmates van het jaar' moeten voorstellen. De poppen zijn volgens Playboy 'anatomisch correct weergegeven'.

Een pop zal ongeveer 125 gulden gaan kosten. Wereldwijd hoopt het blad er 30.000 stuks van de verkopen. De eerste pop is de Victoria Silvstedt-pop. Zij was de playmate van het jaar 1997.

Keanu Reeves geeft Matrix-bonus weg

Acteur Keanu Reeves geeft de bonus weg die hij van de filmstudio Warner Brothers heeft gekregen voor zijn rol in de film The Matrix.

Reeves had door het grote succes van de film een extraatje gekregen van ruim 1 miljoen dollar. Aangezien de acteur waarschijnlijk niet om een paar centen verlegen zit, besloot hij om het te verdelen onder de mensen die achter de schermen hebben meegewerkt.

Het gebaar is (uiteraard) in goede aarde gevallen.

Van Gaal weg als bondscoach

Louis van Gaal stapt op als bondscoach van het Nederlands voetbalelftal. Dat besluit werd vanochtend, mede door Henk Kesler, directeur betaald voetbal van de KNVB, bekend gemaakt.

Van Gaal tekende in juli 2000, kort na het Europees kampioenschap, een contract bij de KNVB als bondscoach en technisch directeur van de KNVB. Onder zijn leiding slaagde het Nederlands Elftal er niet in om zich voor het WK van 2002 te plaatsen.

Op 1 februari 2002 eindigt het dienstverband van Van Gaal, dan draagt hij de taken over aan zijn opvolger.

Stay_fun, Boelean, TheDoBbEr, Deddiekoel en DeSjaak gooiden dit in de nieuwssubmit!

Sinterklaas is terug van weggeweest

Sinterklaas is terug! Volgens de Nederlandse Detailhandel (RND) stort meer dan 60 procent van de Nederlanders zich dit jaar op pakjesavond. Vorig jaar was dat 57 en het jaar ervoor 56.

"Sinterklaas laat zich niet langer door de kerstman afschepen", meldt de RND. Deze week is het publiek 'rustig' aan het winkelen geslagen. De laatste vier dagen voor 5 december, wordt de grote klap verwacht.

"Elk jaar stijgt de omzet door sinterklaas- en kerstverkopen met tien procent." Dit maakt de decembermaand steeds aantrekkelijker voor winkeliers. Harry Potter merchandise is dit jaar favoriet als geschenk.

Exit Pascal, Ed en Gert-Jan genomineerd

Gisteravond heeft Pascal na 83 dagen het Big Brother-huis moeten verlaten. Met 62,5 % van de stemmen voor Diane en 37,5% voor Pascal was hij degene die het huis moest verlaten. Dit totaal tegen alle verwachtigen van de bewoners zelf in, die dachten dat het Diane was die weggestemd zou worden.
Direct na de live-uitzending werd er weer genomineerd. De nominaties waren als volgt:

Arm
Andries: Ed
Diane: Ed
Daniëlle: Ed
Ed: Diane

Rijk
Gert-Jan: Kelly
Leo: Kelly
Kelly: Gert-Jan
Sandy: Gert-Jan

Captain van het andere team Andries nomineerde vervolgens Gert-Jan, met als argument dat hij de sterkste tegenstander is bij battles.

Zie ook het Fok! Big Brother The Battle Forum

Flatmoord liquidatie in omkatten Playstations

Niet een verbroken liefdesaffaire, maar een moordende concurrentieslag in de wereld van het illegale 'omkatten' van spelletjescomputers heeft geleid tot de gruwelijke drievoudige liquidatie in Dordrecht.

Guus (35), de vriend van de doodgeschoten bejaardenverzorgster Wilma van Griensven (39), hield zich in zijn vrije tijd bezig met het ombouwen van Playstation-spelcomputers, waardoor op die apparaten ook met illegale kopieën van computergames kan worden gespeeld. Het omkatten van spelcomputers is een zeer winstgevende handel.

Een zwaarbewapend arrestatieteam arresteerde in deze zaak drie hoofdverdachten: twee Nederlanders (19 en 29 jaar) en een een 33-jarige Turk. Volgens de politie heeft zij hiermee de schutters te pakken. De moordenaars, die buiten de bejaardenverzorgster ook haar dochter Linda (16) en diens Turkse vriendje Ismael Yilmaz (16) doodschoten, hielden zich volgens insiders ook met het ombouwen van spelcomputers bezig. De daders duldden kennelijk geen concurrentie en zouden het drietal om die reden op meedogenloze wijze in hun flatwoning aan de Giessenstraat hebben doodgeschoten.

Guus zelf wist met zijn stiefdochtertje Sylvia van Griensven (11) aan het bloedbad te ontsnappen.

Internetoplichter aangehouden

fielmich had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Interregionale Fraude Team Noord (IFT) in Groningen heeft een 18-jarige whizzkid uit Leeuwarden in de kraag gegrepen. De jongen heeft via het internet creditcardmaatschappijen en internetwinkels voor een kleine 100.000 gulden opgelicht.

De Fries wist via een programma dat hij van internet had gedownload, creditcardnummers te kraken. Door een lek in de beveiliging slaagde hij erin vele tientallen bestellingen te plaatsen bij internetwinkels in heel Nederland. Zo liet hij onder meer cd's, bloemen, kleding, computers en een zonnebank thuisbezorgen. Een deel van de spullen hield het computerwonder voor eigen gebruik, andere verkocht hij bijvoorbeeld via veilingsites op internet door.

George Harrison overleden

De ex-Beatle George Harrison is donderdag op 58 jarige leeftijd in Los Angeles in het huis van een vriend overleden, dat is zojuist bekend gemaakt door vrienden van de muzikant. Harrison, die een hersentumor had, was al enige tijd ernstig ziek.

Harrison speelde gitaar in 's werelds bekendste pop groep de Beatles waarvan verder Paul McCartney, Ringo Starr en de in 1980 vermoordde John Lennon deel uitmaakten.

Vorige week bezochten Paul McCartney en Ringo Starr hun zwaar zieke vriend nog in het Newyorkse ziekenhuis waar hij werd verpleegd. Nadat ze urenlang met elkaar hadden gepraat zei mcCartney, bij het verlaten van het ziekenhuis, tegen de pers zeer verdrietig te zijn over het lot van zijn zieke vriend.

Mc Donalds bakt op groene stroom

Medi@Watzjer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 209 eetgelegenheden van de fastfoodketen McDonald's in Nederland gaan vanaf 1 januari 2002 elk 20.000 kilowattuur natuurstroom afnemen. Dat werd donderdag door het bedrijf bekendgemaakt. In totaal koopt Mc Donald's 7% van zijn energieafname ecologisch in. Daarnaast zullen er bij 10 vestigingen zonnepanelen, die 1600 kilowattuur per jaar opwekken, in gebruik worden genomen.

"Het is een merkwaardig percentage", aldus een woordvoerster van Greenpeace. "Je maakt als bedrijf pas echt een gebaar als je volledig voor groene stroom kiest."

Greenpeace vindt het misplaatst dat McDonald's zich nadrukkelijk profileert als milieuvriendelijk bedrijf. "Ze kunnen beter helpen de afvalberg te verkleinen door hun producten minder royaal in te pakken." Ook de Nederlandse Milieudefensie is niet onder de indruk. "Mc Donalds zou gewoon moeten overstappen op ecologische frieten", aldus een woordvoerster van Milieudefensie.

Mc Donalds heeft al laten weten dat ze daar voorlopig nog niet aan beginnen.

Man probeert vrouw dood te verklaren

vaag had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Handelsgeest noemen ze dat in Amerika, maar naar mijn mening toch een beetje "ziek" om proberen te verdienen aan andermans leed:

Een echtpaar is betrapt op verzekeringsfraude naar aanleiding van de aanslagen op het WTC in New York. De man had zijn vrouw als slachtoffer opgegeven maar zij werd door een verzekeringsinspecteur in de omgeving van hun huis gezien. Het stel hoopte haar levens- verzekering te gelde te kunnen maken. Het zou gaan om 250.000 dollar.

Dood door bizarre poging tot oplichting

Medi@Watjzer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In een ongewilde parodie op de horrorprent 'The Texas Chainsaw Massacre' is een 23-jarige Italiaan doodgebloed nadat zijn neef zijn been had afgesneden met een kettingzaag om de verzekeringen op te lichten. Dat heeft de politie van Bolzano donderdag meegedeeld.

Het lichaam van Andreas Plack werd gevonden in een plas bloed in een boomgaard naast de snelweg tussen Bolzano en Merano, in Zuid-Tirol, het Duitssprekende Noorden van Italie. Een dag later arresteerde de politie zijn neef Christian Kleon, een 29-jarige verzekeringsagent, voor doodslag en oplichting met verzwarende omstandigheden.
Volgens de politie bedacht Plack samen met zijn neef het gruwelijke plan. Plack, die vroeger uitsmijter was en ervan droomde privé-detective te worden, wilde samen met zijn neef verschilende verzekeringsmaatschappijen oplichten.

Plack vroeg zijn neef om zijn been af te zagen. Het was de bedoeling aan de politie te vertellen dat hij het slachtoffer was geworden van onbekende aanvallers. Maar het plan liep falikant af, omdat de kettingzaag de hoofdslagaders in het been oversneed. De jongeman bloedde dood voor de hulpdiensten ter plaatse waren. Magistraten zeiden dat het onderzoek snel beklonken was toen Kleon besliste alles op te biechten.

Rondje voor de hele zaak

Thijz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een rondje voor de hele zaak! Je maakt snel vrienden,maar kijk wel even goed de kroeg rond om te kijken hoeveel mensen er van jou gaan zitten drinken.

Een 39-jarige anonieme Duitser kon dat klaarblijkelijk niet zoveel schelen. In een Londense club vroeg hij de DJ de muziek even uit te zetten zodat hij het aanwezige publiek kon mededelen dat hij de drankrekening aan het einde van de avond voor iedereen zou betalen.

Aldus geschiedde. Om sluitingstijd had hij een rekening van 42.000 pond te vereffenen,oftewel 150.000 gulden. De gulle gever liet voor het personeel een fooitje van 15.000 piek achter!

Taxi wint race...

Thijz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Als je meedoet aan een rally voor oldtimers moet je er rekening mee houden dat je vehikel het onderweg wel eens zou kunnen begeven.

Dat overkwam ook Inigo Paternina, die meedeed aan de Inca Trail Rally in Argentinie. Zijn Porsche uit 1961 gaf er al snel de brui aan. Hij bedacht een list om toch aan de finish van de 5000 kilometer lange tocht te kunnen komen.

Veel taxi's in Zuid-Amerika zijn ook al zo oud als de baard van Sinterklaas en hij besloot de tocht dan ook per taxi te vervolgen. In tegenstelling tot de Porsche hield de taxi het wel vol tot de eindstreep. De meter ook, die gaf 2500 piek aan!

Bombay pakt straathandelaren aan

Thijz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Straathandelaren in de Indiase stad Bombay proberen al sinds jaar en dag hun waar aan voorbijgangers te slijten. Maar het loopt de spuigaten uit en de stad lijkt op een permanente vrijmarkt. Om de voetgangers te behoeden voor een slalomrace langs de diverse stalletjes heeft het stadsbestuur nu maatregelen genomen. Een beveilingsbedrijf moet soelaas bieden. Het bedrijf moet echter niet op veel sympathie rekenen. De beveiligingsmedewerkers krijgen namelijk stroomstootwapens om de kooplui van het trottoir te jagen. Een bijzondere methode, maar volgens het stadsbestuur werkt het prima.

Ook veel Israëliërs opgepakt in VS

Bij de zoektoch naar de verdachten van de aanslagen van 11 september heeft de FBI ook veel Israëliërs opgepakt. In de VS werden zij langdurig opgesloten en ondervraagd over contacten met het terreurnetwerk Al-Qaeda van de Arabische terorristenleider Osama bin Laden.

Volgens de Israëlische media zijn er na 11 september honderden Israëliërs opgepakt door de FBI. De meesten, mischien zelfs allemaal, waren verdachten omdat ze illegaal in de VS werkten en tegen de strikte bepalingen van het toeristenvisum, geen werk zonder green card, in te gaan. Al tientallen jaren trekken duizenden jonge Israëliërs zich niets aan van deze bepaling. Werk was voor deze jongeren in de VS makkelijk te vinden bij Israëliërs die in het verhuiswezen, in de schoonmaak en elektronicawinkels legaal hun geld verdienen. De overschrijding van deze wet werd, voor 11 september, vooral in New York, gedoogd. Dat is nu, na 11 september, afgelopen.

Ondanks de nauwe banden die Israël en de VS onderhouden, tolereert de VS geen Israëliërs mee die de Amerikaanse wet overschrijden. Door de harde aanpak van de VS vragen Israëliërs in Israel zich af of de VS nog wel een vriend is.

Vandaag is een Israëlische veiligheidsadviseur zonder pardon de VS uitgezet. Dit meldde de Israëlische pers. Een Amerikaanse maatschappij had de adviseur uitgenodigd om raad te geven over de beveiliging van gebouwen van deze onderneming, ook tegen biologische wapens. In aantekeningen van de man werd het woord 'Antrax' vermeldt.
De Amerikaanse maatschappij slaagde erin om de FBI te overtuigen dat de adviseur geen terrorist was. Desondanks stond de FBI er op dat de man onmiddellijk werd uitgewezen op grond dat hij zijn toeristenvisum misbruikte voor zakelijke contacten.

Israëliërs die nog vast zitten worden vrijgelaten. De Amerikaanse minister van Justitie, John Ashcroft, heeft gisteren aan Israël beloofd hier persoonlijk op toe te zien.

Easy Everything wil van internetcafé's af

EasyEverything, de keten van Internetcafé's over heel Europa, wil stoppen met de exploitatie van het merendeel van de vestigingen, waaronder de twee filialen in Amsterdam. Dit heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.

Door het bedrijf wordt er gezocht naar franchisers die de zaken willen overnemen. Behalve Amsterdam gaat het om vestigingen in Barcelona, Brussel, Berlijn, München en Madrid.

Het internetbedrijf van oprichter Stelios Haji-Ionnaou, ook de man achter luchtvaartmaatschappij EasyJet, wil alleen de vestigingen in Londen, Parijs en New York aanhouden.

Eerder werden er al internetcafés in Rotterdam en Antwerpen gesloten. Als oorzaak wordt de economische teruggang genoemd.

Voetbal: di Canio krijgt Fair Play Award

Paolo di Canio, aanvaller van West Ham United heeft de Fair Play Award voor 2001 gewonnen.
De 33-jarige Italiaan liet in een competitiewedstrijd een bijna zeker doelpunt liggen omdat de doelman van de tegenpartij geblesseerd was.

Di Canio had in de slotminuten tegen Everton de winnende treffer op de schoen. Hij liet de bal lopen om verzorgers de kans te geven doelman Gerrard te helpen aan een knieblessure. Het duel eindigde in 1-1.
Dat juist Di Canio dze award krijgt is opvallend omdat dezelfde speler in september 1998 voor elf wedstrijden werd geschorst nadat hij arbiter Alcock tegen de grond had geduwd.

De Fair Play Award wordt uitgereikt tijdens het FIFA gala op 17 december in Zürich. Tegelijkertijd krijgt een Ghanese jeugdspeler een Fair Play diploma. Door mond-op-mond beademing redde hij een bewusteloze medespeler van de dood.

Ray Charles wil cash betaald worden

Ray Charles, bekend van onder meer 'Hit The Road Jack', zou woensdag avond optreden in België, maar door problemen met geld is dat niet doorgegaan. De 71-jarige zanger wilde niet optreden, omdat de organisatie hem niet contant kon betalen.

Het publiek was in afwachting van het optreden van de Blues-legende toen de organisatie het podium plots liet afbreken. Later werd hen verteld dat het optreden geheel werd afgelast.

Een medewerker vertelde het woedende publiek: "Er zijn wat betalingsproblemen. Ray Charles wil cash betaald worden en wij hebben enkel een cheque."

Kerken willen geen Dracula pretpark

Kerkleiders in Roemenië hebben afwijzend gereageerd op de bouw van een Dracula Park in Transsylvanië.
De Roemeense regering wil de legendarische vampier uit het boek van Bram Stoker inzetten om het toerisme een boost te geven.

Het pretpark, dat een omvang moet krijgen van 120 hectare, zou in het nationale park Breite bij de noordelijke stad Sighisoara moeten worden gebouwd.
"De mythe van Dracula heeft niets van doen met het Roemeense volk of zijn geschiedenis", reageerde een woordvoerder van de Roemeens-Orthodoxe Kerk. "Er wordt een verkeerd beeld gegeven van ons land, ontsproten aan de fantasie van een Ierse schrijver."

De Roemeense senaat is onlangs akkoord gegaan met de plannen voor het Dracula Park. De middeleeuwse stad Sighisoara staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco, de culturele en onderwijsorganisatie van de Verenigde Naties.

14 baans wegen in Groot-Brittanië ?

Het grote verkeersprobleem in Groot-Brittanië is volgens verkeersdeskundigen alleen op te lossen door veel meer asfalt aan te leggen. Er wordt gepleit voor uiteindelijk veertien banen op grote knooppunten, en op andere, iets minder drukke punten tien banen. Het advies was gevraagd door de Britse overheid.

Volgens professor David Beggs, transportadviseur van de overheid, is het fileprobleem in geen enkel Europees land zo groot als in Groot-Britannië. Het gebruik van de snelwegen is bijzonder intensief, alleen de Spaanse wegen worden drukker bezocht.

NBA: Jordan troeft Iverson af

De Washington Wizards hebben in de NBA, de Amerikaanse Basketbalcompetitie, voor een verrassing gezorgd met de overwinning in en tegen Philadelphia.
De ploeg van Michael Jordan won met 87-94. Jordan was overigens goed op dreef, hij scoorde dertig punten.

Allen Iverson, vorig seizoen de beste speler en schutter in de NBA, werd voor de Sixers topscorer met veertig punten. De Philadelphia 76-ers stonden het afgelopen seizoen in de NBA Finale die verloren werd van de LA Lakers.

Het duel tussen Iverson en Jordan trok 20.931 mensen in Philadelphia.
In 38 minuten schoot Jordan 11 op 17, plukte zeven rebounds, gaf zes assists en had vijf intercepties. Iverson stond 46 minuten in het veld en schoot 15 op 31.

Vrijdagochtend duidelijkheid over Van Gaal

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) geeft vrijdagochtend eindelijk duidelijkheid over de positie van bondscoach Louis van Gaal.
Directeur betaald voetbal Henk Kesler heeft voor 11.00 uur in Zeist de langverwachte een persconferentie beloofd. Van Gaal komt daarbij overigens ook aan het woord.

De bijeenkomst wordt rechtstreeks uitgezonden op Nederland 2, vanaf 10.55 uur. Ook RTL5, in het programma RTL Z, brengt de persconferentie rechtstreeks op de tv.

Een woordvoerder van de KNVB wilde donderdagavond niet ingaan op de inhoud van de persconferentie.
"Er worden mededelingen gedaan over de gesprekken die pas geleden zijn gevoerd tussen de KNVB en Louis van Gaal over onder meer het Nederlands elftal. Daar laat ik het bij."
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.