FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 18 september 2000

Vrouw baart achtling. Zeven overleven.

Een Siciliaanse vrouw die woensdag drie maanden te vroeg de eerste van een achtling had gebaard, is zondag bevallen van de rest van het kinderspan.

Na de geboorte van het eerste kind hadden de artsen hun uiterste best gedaan de bevalling uit te stellen, om de resterende foetussen tijd te geven hun organen verder te ontwikkelen. Toen zondag toch een jongetje ter wereld kwam besloten zij in te grijpen en de andere zes baby's via een keizersnede naar buiten te brengen. Een van de vier jongetjes overleed, de andere kinderen zijn opgenomen op de intensive care. Alle baby's, ook het eerstgeboren meisje, wogen rond de 500 gram.

De 31-jarige moeder, Mariella Mazzara, had hormoonpreparaten genomen nadat zij zes jaar vergeefs had geprobeerd zwanger te raken. Sommige deskundigen denken dat de conceptie van een zo groot aantal kinderen kan worden voorkomen als de middelen secuurder worden toegediend. Mazzara en haar echtgenoot hebben naar verluidt geweigerd een aantal van de kinderen te laten aborteren om de anderen een betere overlevingskans te geven. De vooruitzichten voor kinderen die in de 25ste week van de zwangerschap ter wereld komen zijn niet gunstig, maar de zeven overlevenden van een achtling die in december 1998 even prematuur in Houston, Texas, ter wereld kwam bleken na een jaar gezond en wel.

Winnaar Engelse BigBrother geeft prijs weg

4POX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

DE Britse big brother-winnaar Craig Phillips schenkt de prijs van 70.000 pond (F250.000) aan een vrouw die dringend een hart- en longtransplantatie moet ondergaan. Omdat de vrouw het syndroom van down heeft, Komt zij in Groot-brittannie niet voor zo'n operatie in aanmerking. Phillips heeft daarom de britten opgeroepen geld naar haar overtemaken, zodat de vrouw de operatie in de Verenigde Staten kan betalen. De transplantatie daar kost F900.000.. De vrouw is een jeugdvriendin van Phillips.

Gouden teller op 3!

Met dank aan dennis@wacky, die ons inlichtte via de newssubmit, het volgende;

De gisteren door Inge de Bruin ingeslagen 'weg der gouden plakken' is vandaag voortgezet. Zowel wielrenster Leontien van Moorsel als zwemmer Pieter van de Hoogeband hebben vandaag een gouden medaille gewonnen in Sydney.

Van de Hoogeband, evenaarde zijn eigen wereldrecord van 1.45,35 op de 200 meter vrije slag. Hiermee liet hij favoriet Ian Thorp(edo) uit Australië achter zich.

De gouden medaille was nog geen kwartier oud, toen er een tweede ereplak bij kwam, dit keer van van Moorsel. Van Moorsel vloog met de de individuele achtervolging uit de startblokken en won uiteindelijk met vijf seconden voorsprong!

The way to gooooo!

Verdachte bekent moord Maartje Pieck

jroger meldde ons via de newssubmit het volgende:

De 38-jarige Kampenaar Jan H., die wordt verdacht van de moord op de 16-jarige Maartje Pieck, heeft een bekentenis afgelegd, zo meldt Justitie. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de man verklaard dat hij het slachtoffertje heeft gewurgd. Justitie doet verder nog geen mededelingen over de zaak. Ze willen het onderzoek eerst voortzetten. Zo zijn ze onder andere erg benieuwd naar het motief van de moord.

De 38-jarige man woonde sinds een half jaar in Maartje's wijk. Zijn kennissen noemden hem een sympathiek man. Eerst werd aangenomen dat Jan H. de moord niet had gepleegd, daar hij over een alibi beschikte. Jan H. had thuis tientallen fretten. Waarschijnlijk hebben gevonden fretten-haartjes op Maartjes lichaam geleid tot aanhouding van de man.

Jongeren: stoppen met gedoogbeleid

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De jongerenafdelingen van de alle belangrijke politieke partijen willen dat de overheid stopt met het voeren van gedoogbeleid. Gedogen ondermijnt de democratie, zo vinden ze. De jongeren van PvdA, CDA, VVD, D66, GroenLinks, SGP en de Christenunie zijn het daar met z'n allen over eens.

"Gedogen lijkt een consequente optie om geen beslissingen te hoeven nemen," schrijven ze in een pamflet. "Door het gedoogbeleid verliest de politiek haar macht, gezag en geloofwaardigheid, en snijdt zij haarzelf in de vingers."

De jongeren uiten deze kritiek vooral op het beleid rond softdrugs en Schiphol. De voorzitter van de Jonge Democraten zegt in de Volkskrant dat er blijkbaar wetten zijn waar de betrokkenen zich niets van hoeven aan te trekken. Hij vindt dat een fundamentele fout. "Het zorgt voor een verkeerde houding zo van: ja, het staat er wel maar we hoeven ons er toch niet aan te houden."

Dat er compromissen worden gesloten, begrijpen de jongeren: "maar die moeten dan wel worden nageleefd."

Agent trapt achtjarig jongetje

baraccuda had ons via de newssubmit het volgende te melden: Een 30-jarige Rotterdamse hoofdagent is aangehouden op verdenking van mishandeling van een achtjarig jongetje. Volgens een politiewoordvoerder was maandag nog weinig duidelijk over de precieze toedracht.

De man zou zaterdagmiddag op de Schiedamse Vest "in discussie" zijn geraakt met een groep jongeren. "Op een gegeven moment" trapte hij de jongen daarbij in het gezicht. Die liep daarbij een buil en schrammen op. De agent, die overigens buiten dienst was, zou daarop zelf de politie hebben gebeld. Die heeft hem aangehouden, verhoord en proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

De ouders van de jongen hebben aangifte gedaan. Voor Radio Rijnmond zeiden zij er zeker van te zijn dat hun zoon de agent niet had staan jennen. Het jongetje zelf zegt aan de agent, die van Aziatische afkomst is, te hebben gevraagd: "Waarom heb je spleetogen?" De man zou hem hebben toegevoegd: "Als je dat nog een keer zegt, heb jij spleetogen." Kennelijk heeft het jongetje dat dreigement niet serieus genomen.

Aanslag in Tilburg

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden: Drie mensen in Tilburg zijn zaterdagavond omgekomen bij een aanslag. Een 4-jarig kind bleef ongedeerd. Het lag boven te slapen. Ooggetuigen hebben verklaard dat een motorrijder een aantal schoten op het huis lostte.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. In het belang van het onderzoek wil de politie hierover voorlopig niets zeggen. Ook de aanleiding voor de schietpartij blijft onduidelijk. Een rechercheteam van vijftien man houdt zich met de zaak bezig.

Gezellige boel daar in Tilburg!

De eerste weekopdracht

Om kwart voor twee vanmiddag kregen de bewoners de eerste weekopdracht. Veronica gooide heel flauw het geluid uit en zondt voornamelijk de woonkamer uit terwijl het in de tuin werd besproken, zodat we niks konden horen.
Beetje kinderachtig, maar goed, we wisten toch de hand te leggen op de inhoud van de weekopdracht.

Als eerste weekopdracht moeten de bewoners zelf een waterorgel in elkaar zetten. In de voorraadkamer staat een bouwpakket inclusief bouwtekening.
Er moet water door een buisje omhoog worden gepompt zodat er een fonteintje ontstaat die op de maat van de muziek (naar wij vermoeden het Wilhelmus) 'dansen'.

De bewoners beginnen meteen de spullen (lichtbak, motor, hout, buizen etc.) te verslepen en de instructies worden nog eens doorgelezen.

"Hoe moet het water nou op de maat van de muziek door de leiding gepompt worden ?"

"Via het bedieningspaneel".

Hoelang de bewoners de tijd hebben om dit bouwwerk in elkaar te zagen, schroeven, lijmen of timmeren is nog niet bekend.

Zodra we meer weten zal dit bericht geupdate worden...

Coke storten bij de bank

Drugs vind je overal in Latijs-Amerika en zelfs bij de centrale bank van Venezuela. De bank kreeg een hele vreemde storting van zo'n 130 kg pure cocaïne. De 130 kg was wel helemaal legaal.

Het Openbaar Ministerie had de bank gevraagd om de drugs gedurende het politieonderzoek te bewaren in de kluis, omdat alle politie-opslagplaatsen al helemaal vol liggen met drugs vanwege de recordvangsten dit jaar.

Duitsers en de Israëlische Love Parade

Duitse en Israëlische muziekliefhebbers organiseren op 19 oktober in Tel Aviv voor het eerst samen een 'Love Parade', zo hebben de autoriteiten in die stad gisteren bekendgemaakt.

De Israëliers hielden de house/techno-tocht voor het eerst in 1998, 11 jaar na de eerste Loveparade in Berlijn. Nu zullen DJ's uit Israël en Duitsland samen de muziek op het Israëlische evenement verzorgen.

De organisatoren verwachten 500.000 deelnemers.

Zwartrijder zwaargewond

Een jongen van ongeveer 15 jaar is gistermiddag uit een rijdende trein gesprongen en raakte daarbij zwaargewond.

Volgens de politie was de jongen vlak daarvoor betrapt op zwartrijden. Op het moment dat er even niet op hem gelet werd, zag de jongen kans om tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven uit het raam van de coupe te kruipen. De trein reed op dat moment ruim 80 km/u.

Het treinverkeer heeft op dit traject een half uur stilgelegen in verband met het landen en opstijgen van de traumahelikopter, pal naast de rails. De identiteit van de jongen was gisteravond nog niet bekend.

Leo blijkt travestiet..

Wederom op de streamverslagen van ons BB forum gespot blijkt Leo travestie neigingen te hebben.

Tijdens een gesprek tussen Robin, Desiree, Ali en Koos in de mannenslaapkamer gaat plotseling de deur open, het licht wordt aangeknipt en Leo komt volledig in lak-kleding binnengestormd.

Bespringt eerst Ali


vervolgens Robin


En vertrekt meteen weer.


De hilariteit is groot.

"Ik heb wel vaker travo's gezien, maar deze was toch wel toppie," meldt Robin.

Het complete verhaal lees je in Streamverslagen van 18-09-2000 op het FOK!forum...

Robin en Desiree een stelletje !

In de streamverslagen van vandaag op ons forum wist Webman Desiree en Robin te betrappen op wel heeeeeel erg intiem gedrag.
Na het plaatje wat lichter te maken ziet het er als volgt uit:In de stream was duidelijk te zien dat zijn hand constant heen en weer bewoog gedurende een minuut of tien, en voor zover we kunnen beoordelen leek het er verdacht veel op dat hij met zijn hand over haar borsten aaide.

Is dit dan ECHT het eerste BB2000 stelletje ???

Update:
Nieuwe plaatjes, nieuw bewijs !

Update:
Nieuwe plaatjes, nieuw bewijs !
Zie de streamverslagen van vandaag voor meer plaatjes van de zoenende Robin en Desiree. Het is een feit, Robin en Desiree zijn een stelletje.

Desiree denkt dat dit hun op de lijst van genomineerden zal brengen, maar Ali en Robin denken dat dat onzin is...

Lees het complete verslag !
Laatste reviews en specials
special
Interview met Rojo en Cazorla (Fortnite)
review
Planet Zoo
review
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
review
Aeternoblade 2
preview
Battlegrounds en draken centraal in Hearthstone
review
Doctor Sleep
©FOK.nl e.a.