FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 17 september 2000

BigMother award beste BB forum

Naar aanleiding van een discussie over de eerlijkheid van een poll om te besluiten wie de uiteindelijke award moest gaan winnen heeft de redactie van Big Mother besloten de poll te staken en zelf een winnaar aan te wijzen.

Omdat ons FOK!forum en het BB Watchers forum beiden hun eigen kwaliteiten hebben hebben ze besloten ons beiden de award voor beste forum te geven.

BB Watchers, van harte gefeliciteerd...

Dit is 'm:

BB Screenshots week 1 & 2

Naar aanleiding van een vraag op het forum is besloten om een screenshot database neer te zetten.
In deze 'database' kun je van dag tot dag alle screenshots op 1 pagina bekijken.

Dagelijks komt er een nieuwe pagina met de plaatjes van die dag. Om de twee weken komt er een nieuwe database. In elke dbase vind je dus de plaatjes van een periode van twee weken terug, gesorteerd per dag.

Telefooncentrale plat door blikseminslag

Het telefoonverkeer in Heerenveen is grotendeels lamgelegd. Door een blikseminslag brak zaterdagochtend brand uit in de telefooncentrale, waardoor een deel van de kabels smolt. De omvang van de schade is nog onbekend.

Tijdens het noodweer raakte een bliksemschicht een kabel die buiten de centrale in de grond ligt. De elektrische lading schoot via de kabel de centrale in, waarna een grote brand uitbrak. Heerenveen is door het incident telefonisch vrijwel onbereikbaar geworden.

Volgens woordvoerster Koreman van de KPN in Den Haag zal het nog enkele dagen duren voordat iedereen in Heerenveen weer kan bellen. "Er zijn door de brand een paar kabels gesmolten. Die repareer je niet in een dag." Voor de ziekenhuizen in Heerenveen zijn noodvoorzieningen getroffen. De telefooncentrales zijn doorgeschakeld naar mobiele toestellen.

De Friese stad is niet alleen telefonisch, maar ook via het spoor moeilijk bereikbaar. De bliksem is namelijk ook ingeslagen in de bovenleiding van het spoor tussen Heerenveen en Akkrum, waardoor het treinverkeer op dat traject is uitgevallen. De NS heeft bussen ingezet (waar heb ik DAT toch eerder gehoord ).

Vader Madonna's baby toch onbekend ?

Madonna is uiterst ontstemd over een interview dat haar vriend Guy Ritchie onlangs gaf. De twee tortelduifjes hebben dit jaar een kindje gekregen. Ritchie deed echter uit de doeken dat hij niet weet of hij wel de vader is.

Het hoogtepunt van zijn jaar noemde Guy de geboorte van de zuigeling. Het dieptepunt daarentegen was zijn ontdekking dat een ander weleens de verwekker van de kleine zou kunnen zijn.

Madonna is des duivels. Naar eigen zeggen is ze nooit eerder zo gekwetst. Guy heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Psychopaten herkennen geen angst

KingShakur had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Psychopaten zijn waarschijnlijk niet in staat angst of verdriet van iemand gezicht af te lezen. Volgens psychologen is de afwijking te wijten aan onderontwikkeling in een specifiek deel van de hersenen.

Onderzoekers vermoeden met hun hypothese het antisociale en wrede gedrag van psychopaten te kunnen verklaren, meldt de BBC. Mensen met deze gedragsafwijking hebben vaak geen enkele spijt of schuldgevoel over hun daden.

De onderzoekers lieten kinderen bij wie psychopatische neigingen worden vermoed en volwassenen bij wie de afwijking is vastgesteld, kijken naar videobeelden van gezichten. In alle gevallen hadden de proefkonijnen grote moeite verdriet en angst te herkennen. Voor vreugde, verrassing en woede gold dit in veel minder sterke mate.

Een tweede test, onder veroordeelde misdadigers met psychopathie, gaf eenzelfde uitslag.

Problemen met rookmachine

KingShakur had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tijdens een houseparty met zo'n 4000 feestgangers in een studio-complex in Amsterdam zijn zondagochtend enkele mensen onwel geworden doordat er problemen waren met een rookmachine. Er ontstond daardoor ernstige rookontwikkeling.

In de paniek werd ook een brandblusser leeggespoten, waardoor de verwarring alleen maar groter werd.

Twee mensen moesten naar het ziekenhuis voor behandeling, terwijl zes mensen ter plekke konden worden behandeld door de GG&GD. De meeste slachtoffers hadden ademhalingsmoeilijkheden of gingen hyperventileren als gevolg van een combinatie van een paniekaanval en het gebruik van pilletjes.

De gealarmeerde brandweer constateerde tijdens een controle dat een aantal nooduitgangen niet voldeed aan de veiligheidsmaatregels. Daarom werd het complex tegen vijf uur ontruimd.

Party time...

Amerikaanse rechter dwong sex af

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een rechter uit Los Angeles wacht gevangenisstraf omdat hij de vrouw van een verdachte tot seks heeft verleid met het dreigement haar man tot levenslang te veroordelen.
De relatie begon in 1996 tijdens een rechtszaak wegens onder meer ontvoering. Trammell vertelde de 37-jarige vrouw dat zij "de prijs moest betalen" om levenslange celstraf voor haar man te voorkomen.

Hij kan maximaal vijf jaar celstraf en een boete van ruim 600.000 gulden opgelegd krijgen.

Het lijkt me voor die man geen pretje om als (voormalig) rechter in de gevangenis te zitten tussen mensen die je daar naartoe hebt gestuurd!
"Bend over junior and pick up the soap!"

Russen bombarderen per ongeluk dorp

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Russisch oorlogsschip heeft tijdens een oefening per ongeluk een zware granaat afgeschoten die neerkwam bij een visserdorp in het Verre Oosten van het land. Het projectiel van 100 millimeter sloeg donderdag in vlak bij een huis.

De inslag veroorzaakte een krater van zo'n anderhalve meter diep. Een oudere man die in de buurt was, liep een hersenschudding op. Verder zouden er geen gewonden zijn gevallen.

Foutje, bedankt!

Vriendin Michael Hutchence nu ook dood

Stefan (SunChaser) had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Paula Yates is dood. De ex van onder anderen Michael Hutchence en Bob Geldof werd 40 jaar. De laatste jaren leed Yates aan een depressie. Drie jaar geleden werd haar vriend/minnaar al dood aangetroffen in een hotelkamer. De officiele doodsoorzaak was volgens de politie een mislukte wurgsexsessie.

Dit is de zoveelste tegenslag in het leven van Geldof. Hij werd door Yates al verantwoordelijk gehouden voor de dood van de INXS zanger. Geldof deed er alles aan om de voogdij van zijn en Yates' kinderen te krijgen. Hierdoor scheen Hutchence depressief geworden te zijn. En nu is ook Yates dood. De politie stelt een onderzoek in naar de doodsoorzaak.

Had Live AID dan toch niet Life AID moeten zijn?

Big Brother nieuws nu apart ingedeeld

Naar aanleiding van de 'klachten' over het BigBrother nieuws dat in de 'reguliere' nieuwsupdates stond hebben we besloten het BigBrother nieuws een aparte plek te geven.
Bovenaan de pagina vind je nu de FOK!special. Hierin vind je de laatste 8 BigBrother nieuwsberichten keurig gesorteerd op datum (en tijd. De nieuwste staat uiteraard bovenaan).
Het aantal reacties vind je onderaan het bericht zelf (zul je dus even op het bericht moeten klikken). Reageren is uiteraard direct mogelijk

Onder de headlines vind je de link naar het BigBrother forum, wat ook dit jaar weer het grootste BigBrother forum van Nederland aan het worden is
Het plaatje 'Big Brother 2000' boven de headlines is een link naar de archieven van het Big Brother nieuws.

We hopen dat dit een oplossing is voor die mensen die BigBrother nieuws NIET interessant vinden, alsmede een duidelijker manier voor de BB liefhebbers om snel het laatste nieuws te vinden.

Mohammed Ali in heuse BB-tranen

In onze streamverslagen op het FOK!forum is Mohammed Ali zojuist in huilen uitgebarsten na het zingen van het lied "Green Green Grass of Home".
Hij was net klaar met zingen toen hij in huilen uitbarstte en wegliep. Desiree zit nu bij hem om het een beetje te steunen.


"Ik kan alles zingen maar dat nummer gewoon niet..." Zegt hij snikkend.
"FOK!king shit, ik wil niet dat mensen mij zo zien. Ik wil niet dat mensen mijn zwakke punten zien. Ik ben geen moeders kindje..."



Ali lijkt ontroostbaar. Hij huilt al bijna vijf minuten aaneen.

Lees alles over de gebeurtenissen in het BB huis LIVE in de Streamverslagen van vandaag HIER

Totale Puinhoop in De Bus

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ter ere van de verjaardag van Richard mochten de bussagiers een feestje vieren. Helaas ging dit gepaard met veel drankmisbruik waardoor verschillende bussagiers ladderzat werden en zich belachelijk gedroegen. Sandra dronk de spanningen flink van zich af en werd zo zat dat ze ondersteund moest worden om de Bus te betreden. Later kotste ze haar slaapzak vol. Hans viel met zijn dronken kop tegen de schutting en brak een voortand. De Belg Paul, die toch al van plan is te vertrekken, was ook ladderzat en schreeuwde dat het hem allemaal geen bal meer uitmaakt.

Om 4 uur 's nachts zat een dronken Richard in zijn eentje te lallen tegen de redactie dat het zijn schuld niet is.

Ik dacht dat ze in Bus1 rare gasten hadden gevonden, maar dit stel slaat alles

Zie ook R@B's BB en de Bus site

Body Like Britney

KELDER had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het radiostation WAKS in Ohio geeft luisteraars de kans om een 'Body Like Britney' te winnen. De hoofdprijs is 6000 gulden aan plastische chirurgie. Degenen die mee wensen te doen, moeten een foto van zichzelf opsturen,met een motivering van 100 woorden. De luisteraars kiezen uit de tien 'beste inzendingen' de winnares. Britney Spears liet in een reactie weten de prijsvraag "afschuwelijk" en "ziek" te vinden.

Doet u mij maar voor 3 duizend vet wegzuigen, 2 duizend borstimplantaten en een kleine neuscorrectie

Goud + Wereldrecord voor De Bruijn

Inge de Bruijn heeft zojuist de 1e Nederlandse gouden medaille binnengehaald in Sydney.

De Bruijn, die in de finale van de 100 meter vlinderslag kwam door zowel in de series als het Olympisch record te verbeteren, was vooraf ook de grote favoriete. Redelijk ontspannen leek ze naar de race toe te leven. Haar start was goed, ze nam meteen de leiding om die vervolgens niet meer af te geven en met overmacht te winnen. Ze finishte in een tijd van 56.61, wat tevens goed was voor een nieuw wereldrecord.

Na het zilver met de damesestafetteploeg gisteren al op de 4 x 100 meter vrij is dit dus de 2e medaille voor Inge en Nederland. Inge haar gouden plak was tevens de eerste gouden medaille voor Nederland bij het zwemmen sinds de Olympische Spelen van 1984 in LA

Inge vertelde meteen na afloop dolblij te zijn en dat ze hier nu 4 jaar keihard voor getrained had en dat ze nu op jacht gaat naar meer.

Even voor de gouden race van De Bruijn kwam Pieter Van Den Hoogenband in actie in de halve finale van de 200 meter vrij. Pieter kwalificeerde als snelste door ook een nieuw wereldrecord te zwemmen. Zijn grote concurrent en al in het bezig van 2 keer goud, Ian Thorpe, Bleef slechts 0.02 verwijderd van de tijd van Van Den Hoogenband, wat een bijzonder spannende finale belooft voor morgenochtend. Van Den Hoogendband verklaarde zelf nog niet voluit te zijn gegaan, nog wel ietsjes over te hebben.

Voor meer zwemnieuws kun je ook op het forum terecht en wel hier:

Commotie in het BB huis !

Wat er al aan zat te komen is dan eindelijk gebeurd. Na bijna twee uur gegiechel, roepen dat ze op zouden houden en toch weer doorgingen is Koos uit z'n slof geschoten en meldde hij Mohammed Ali dat hij het helemaal zat was.
Koos zou morgen als het zo door zou gaan naar de DBK zou gaan en zelf vrijwillig zou vertrekken. Koos voelt zich een spelbreker.

Ali voelde zich direct in het kruis getast, voelde zichzelf de boosdoener omdat door zijn toedoen Koos niet kon slapen, heeft Robin van de stretcher getrokken en is, met stretcher en al, naar buiten verdwenen.

"Ik slaap wel buiten."

Desiree, die inmiddels bij Ferdi in bed was gekropen, vind het allemaal wel grappig.

Lees ALLES op het FOK!forum in de LIVE! Streamverslagen op het FOK!forum.
Mis geen SECONDE van BB!

FOK! downtime 17-09-2000

Vandaag waren er nogal wat problemen met de bereikbaarheid van FOK! en FOK!forum. Ook Tweakers.net en GoT waren moeilijk bereikbaar.
Rond 1 uur vannacht waren we grotendeels ónbereikbaar.
De oorzaak hiervan lag dit keer niet bij onszelf maar bij Versatel, één van de grootste internetbackbones van Nederland.
Vrijwel alle sites die bij Vuurwerk op de server zitten (waaronder bv radio538.nl en uiteraard wijzelf) waren gedurende ongeveer 10 a 15 minuten onbereikbaar.

Het kan zijn dat de verbinding de komende uren nog wat brak is...
Alvast onze excuses voor de overlast.

Eerste romance bij BB ?

Even voor twaalf uur vannacht wandelde Desiree de mannenslaapkamer binnen. Op zich niets bijzonders, maar ze kroop gezellig bij Robin in bed, vleide zich in zijn armen en kroop dicht tegen hem aan.

Gedurende een halve minuut ofzo bleven ze zo al knuffelend liggen. Toen stond Desiree weer op en vertrok uit de mannenslaapkamer.

Is dit een ontluikende romance of gewoon een vriendelijk gebaar ?
Van de overige mannen heeft Robin in ieder geval hun zegen gekregen
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.