FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 9 juli 2000

Geen 4 maar toch 5-daagse schoolweek

Fok! had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Staatssecretaris Adelmund van Onderwijs wil wettelijk vastleggen dat scholieren op basisscholen verplicht van maandag tot en met vrijdag minstens drie uur per dag op school zitten. Ze wil hierdoor voorkomen dat de vierdaagse schoolweek toch doorgaat. Ze is in overleg over de wijziging, die zij in september wil voorleggen aan de Kamer.

In Amsterdam hebben ouders een proces aangespannen tegen een basisschool om een vierdaagse schoolweek juist in te voeren. Ze hopen dat daarmee het aantal lessen dat uitvalt, zal verminderen.

Stoppen met roken gewenst

Fok! had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Italië wil de regering het roken aan banden leggen. In de meeste openbare gelegenheden mag niet meer gerookt worden: café's, restaurants, kantoren, treinstations, vliegvelden en stadions.

Wie er toch stiekum eentje opsteekt mag een boete betalen variërend van fl 300,- tot fl 6000,-!

In Nederland is men ook al druk bezig met het verminderen van het aantal rokers. Minister Borst is ook een voorstander van het voorstel om roken in openbare gelegenheden te verbieden.

Wim Suurbier kweekte Nederwiet

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie van Rotterdam heeft bij een inval in een apparterment van Wim Suurbier een proffesionele hennepkwekerij opgerold. In het pand stonden maar liefst 4000 plantjes onder lampen te groeien en bloeien.

Wim Suurbier was in de jaren 70 een bekend voetballer van Ajax. Hij won meerdere keren de europacup 1 en speelde 60 keer in het Nederlands elftal als verdediger, waarin hij 3 keer tot scoren kwam.
Suurbier speelde o.a als basis speler de WK finale in 1974 tegen West-Duitsland en deed als invaller ook mee tijdens de WK finale van 1978, in en tegen Argentinie.

Helaas voor ons en Wim gingen beide finales verloren , net als de kwekerij nu voor hem

Britney spears gaat trouwen

WillemPi3 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het vriendje van Britney Spears, Justin Timberlake van NSYNC, heeft Britney een huwelijksaanzoek gedaan. Geruchten gaan dat Britney het aanzoek heeft geaccepteerd. Een datum voor het huwelijk staat niet vast, maar volgens insiders doen ze het rustig aan.

Missy Spears, die steeds beweerde geen sex voor het huwelijk te willen, kon dus zeker niet langer wachten .

Big Brother Amerika is groot succes

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Meer dan 22 miljoen Amerikanen hebben afgelopen woensdag naar Big Brother gekeken. Direct na de uitzending schakelden velen over naar internet.

Bij America Online was de toeloop zo groot dat de grenzen van de capaciteit in zicht waren. De snelheid waarmee de beelden over het scherm rolden, liep aanzienlijk terug. Ook in Nederland was de doorlopende internet voorstelling een succes. Met 60 miljoen pageviews was 'onze' Big Brother de best bezochte internet-show uit de geschiedenis. Zelfs in rustige periodes na de nominaties bleef de stroom pageviews op ongeveer 600.000 per dag. Amerikaanse cijfers zijn nog niet bekend. Maar het ziet er naar uit dat deze erg hoog zijn. AOL heeft zelfs vier eigen camera's in het huis die elke beweging van de bewoners vastleggen. Verder staat een legertje computertechnici paraat om de uitzending ongestoord te laten verlopen.

De officiele site staat op www.bigbrother2000.com. De 4 camera's van AOL kun je hier bekijken.

Overigens is Big Brother niet voor kinderen geschikt volgens de Amerikanen. Dit staat als disclaimer onderaan de site : Note: CBS/Endemol's 'Big Brother' is not scripted and is not intended for younger audiences
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.