FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zondag 11 maart 2007

Gratis naar de bios

Warner Bros heeft een leuke wedstrijd georganiseerd waarbij je een prive-projectie van het fantasy-epos '300' voor 300 man kan winnen in een bioscoop.
De bedoeling is om als eerste een leger samenstellen van 300 manschappen, aangezien de actie net geopend is maken wij grote kans!

Dus FOK!kers, bundel onze krachten, en meld je aan bij het FOK! leger Als wij het eerste leger zijn met 300 soldaten, kunnen we gratis naar de film!

Helaas wordt de film in een Belgische bioscoop vertoond, en je moet natuurlijk zin hebben om met 300299 onbekenden een film te kijken.

UPDATE: linkje is gewijzigd, dus geen spam meer maar rechtstreeks naar een aanmeldformulier.

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge, een van de beroemdste bruggen ter wereld is gebouwd in een tijd dat er nog weinig machines waren en alle gevaarlijke klussen moesten worden gedaan door mensen die compleet onbeschermd in en op de meest verschrikkelijke plekken een schamel loon verdienden.

En uiteraard gebeurde er wel eens ongelukje maar in die tijd werd niet op een lijk meer of minder gelet, gelukkig is dat nu wel anders en heeft er iemand een website gewijd aan de doden die vielen tijdens de bouw van de Brooklyn Bridge. Bij elke naam is een kort verhaaltje te lezen, erg boeiend.

Schwalbe...!!!!

Wat kun je zeggen over het volgende filmpje : “dat wordt een leuke schadevergoeding?”. Dat zou maar zo kunnen, het blijven tenslotte Amerikanen.

Ergens in Amerika tijdens een gemeenteraadsbijeenkomst(?) loopt Amerikaanse mevrouw A weg van het spreekgestoelte. Als ze terug loopt naar haar plek, tikt ze met wat papieren Amerikaanse mevrouw B zachtjes tegen het hoofd.

Amerikaanse mevrouw B stort zichzelf daarna zwaargewond ten gronde, kermend en kreunend van pijn.

Zij zegt waarschijnlijk : “schadevergoeding”, wij noemen het gewoon een schwalbe eerste klas!

Met dank aan RuuuuuD voor de submit.

Vraag het aan Googlemutti en Wikisil ( antwoord )

De mens is van nature een nieuwsgierig wezen. Kleine kleutertjes beginnen al met het eeuwige "waarom?" spelletje en als volwassen ben je natuurlijk nog steeds benieuwd waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Is jouw probleem echter dat je waarom vragen te moeilijk zijn voor de meeste mensen en je zelf te lui/moe/zielig/druk bent om het antwoord op te zoeken? Niet langer meer want Googlemutti und Wikisil zijn hier om al jullie prangende vragen te beantwoorden! Alle vragen, ja alle vragen behalve persoonlijke vragen over onszelf.

De twee uitverkoren vragen van vorige week zijn;
Als katten iets fijn vinden gaan ze spinnen. Maar waar komt dit geluid vandaan? Hoe maken ze dat zachte knorrende geluid? Door Rossdale.
Waarom krult schaamhaar? Door Smeerik

Als katten iets fijn vinden gaan ze spinnen. Maar waar komt dit geluid vandaan? Hoe maken ze dat zachte knorrende geluid? door Wikisil

Katten spinnen echter niet alleen als ze tevreden zijn, ze spinnen ook bij pijn, angst en baren.

Hoe katten spinnen is voor de wetenschap nog steeds een raadsel, maar er zijn twee theorieën in omloop.
De eerste denkt dat komt door twee membraanplooien achter het strottenhoofd, de zgn. valse stembanden.

De tweede theorie denkt dat geproduceerd wordt door bloed in een grote ader, waarvan de vibratie door de luchtpijp wordt versterkt.

Er is nu onderzoek bezig die moet bewijzen dat het kattengespin te maken heeft met het versterken van de botten. Het is namelijk gebleken dat beenderen die blootgesteld worden aan een frequentie bereiken van 20-50 Hz, beter genezen. Dit zou een verklaring kunnen zijn waarom katten 9 levens zouden hebben.

Waarom krult schaamhaar? door Googlemutti

Schaamhaar lijkt meer qua structuur en kleur op de wenkbrauw dan hoofdhaar. Ook verschilt het van ras en per persoon.

De reden dat schaamhaar krult komt doordat het een ovale structuur heeft ( een soort ovale buisjes) wat makkelijker krult

Bij de mannen groeit het in ruitvorm en bij vrouwen eerder driehoekig

Het schaamhaar heeft echter ook een functie, in de oertijd het was een teken dat de vrouw geslachtsrijp was, verder zorgt het schaamhaar ervoor dat de feromonen ( geurstoffen die seksuele opwinding veroorzaken) langer blijven hangen en er is zelfs geopperd dat het als stootkussen zou dienen bij het hebben van seks.

Da's dik man...

Mooi dik is niet lelijk! Dat moet de jongeman uit de volgende filmpjes ook gedacht hebben. En waarom zou hij niet trots mogen zijn op zijn dikheid? De Fat Man heeft een mooie website (alleen maar handig als je zijn gastenboek wil tekenen. Maar daar gaat het niet om. Het gaat om zijn prachtige filmpjes:

Introductie , Gewicht op peil houden , Hotdogs zijn ook lekker , Koekjes zijn nog lekkerder

en het meest verontrustende filmpje: Borsten likken en lekker shaken

Flits Mist...

Het idee is leuk, maar of het ook echt werkt? Wat is de beste manier om inbraken te voorkomen? Dure beveiligingscamera’s ophangen? Volgens FlashFog Security is er een veel betere en veel effectievere manier om inbraken te voorkomen.

Het enige wat je nodig hebt is mist en alles wat je beschermen wil is veilig! Er is gelukkig een mooi filmpje dat laat zien hoe effectief het apparaatje wel niet werkt.

Je moet alleen hopen dat het apparaatje niet tijdens het autorijden opeens afgaat…

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.