Holleeder-tuig in de Gouden Kooi

Niet iedere FOK!ker is een liefhebber van De gouden kooi, het is ook een vervelend kut programma. Niet zozeer het concept is klote, maar de eerste dag dat Natasia haar stembanden gebruikte, was er al een scheiding gemaakt tussen de kijkers. Er ontstond een groep die meteen wegzapte en een groep die uit een soort machochistiche drang, bleef kijken.

Langzamerhand komen er toch meer vragen over de types die rond dit programma meedoen. Al vanaf het begin was Natasia degene die de meeste aandacht kreeg vanwege haar beslissing om in het huis te gaan zitten. Jeroen van Inkel, onze cokesnuifende uitgerangeerde plaatjesdraaier, bemoeide zich er mee en werd live door Natasia voor lul gezet. Ze weet haar mondje wel te roeren, tot veler ergenis.

Natasia heeft kinderen van vader die twee dagen nadat Natasia uit de bijstand werd getrapt, toetrad tot het evenementenbureau SLAMM Events die zo nu en dan wat vechtpartijtjes binnen de ring organiseren.
Hij en Natasia zijn geen stelletje meer, er past nu een surrogaat vader op de kinderen. De schat.

Afgelopen zondag werd Huub, ja ook een bewoner uit de gouden kooi, het huis uitgetrapt. Dit na een kleine ruzie die Nathanaël met wat duw en trek werk wilde beslechten. Niet iedereen is het daar overigens mee eens. Iets wat resultaat heeft opgeleverd overigens, maar dat terzijde.
Een innig afscheid begon met een fluisterachtig gesprekje tussen Natasia en Huub waar de oplettende FOK!DGK-users ons op wees. Bekijk het filmpje maar eens, doe je ogen dicht en luister wat er verteld wordt.

Wat horen we nu? Endstra? Gevaarlijke ex? Waarschuwingen hier en daar? Informatie waar Huub wat mee kan, maar niets mee zal doen?
Gebrabbel van een vent en gefluister van een aandachtsgeile trut! Alsof er ook maar een klein beetje verband ligt tussen de Gouden Kooi, Endstra, Holleeder en een paar gevaarlijke kickboxertjes.

Nou, die is er. Maar niet op de manier waarop Huub verslag doet. Zo geeft ene Hans Nijman kickboksles in de Gouden Kooi. Hans Nijman is een gelouterd sportman, maar toch heeft hij ook zijn naam hier en daar rond laten slingeren. Zo komt zijn naam voor op de bekende Endstra tapes(PDF), iets waar je als sportman niet echt trots op hoeft te zijn. Ookal is het van weinig betekenis, hij is wel in de kringen van Holleeder gesignaleerd.
Laat Holleeder nu ook snode plannen hebben gehad met de familie De Mol, zo rond de periode dat de Endstra tapes zijn opgenomen en over Nijman wordt gesproken.
Nijman wordt beschreven als die vent met een Varkenskop.
Zo zou John de Mol jr. bijna een tijdelijk onderkomen krijgen en Freddie Heineken in de voetsporen treden.
Tja, je hoeft geen Einstein te zijn om te weten dat je niet echt met deze gasten te maken wil hebben.

Je zal toch denken dat meneer De Mol sr. hier weet van heeft. Of is hij toch nogal naief? Nou, er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij naief is.
Je vraagt je af welke banden er nu werkelijk zijn tussen de mensen rond Holleeder en rond John de Mol.
Is het toeval dat zijn ex-vrouw in de Gouden Kooi zit, of draven we nu door? In het gesprek tussen Huub en Natasia wordt de indruk gewekt dat Felders een gevaarlijk mannetje is en dat Huub voor hem gewaarschuwd is. Gelukkig is men erg bezorgd om het welzijn van Huub.
Mogen wij op onze plaats dan een waarschuwing geven aan John de Mol?
Blijf uit de buurt van mensen die hun slechte reputatie wel eens waar kunnen maken. Als dank voor deze waarschuwing, mag je Natasia het huis uit flikkeren.