FOK!idols 2009, laatste dag!

FOK!kers opgelet: ben je er van overtuigd dat je een gouden stem hebt, maar durf je eigenlijk niet mee te doen met Idols of X Factor?

Dan is dit je kans, want FOK! organiseert een eigen talentenjacht. Het doel van deze talentenjacht is om te zien of er op FOK! nog onontdekte idolen rondlopen. Vorig jaar won Savale de eerste editie van FOK!Idols, dit jaar dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Behalve eeuwige roem op FOK! maak je ook nog eens kans op een vocal set van Sennheiser! Met een microfoon, een standaard, een clamp en een kabel.

Als je beschikt over een microfoon en opnameapparatuur is dat al voldoende. Stuur je opgenomen video in (uploaden bij YouTube) en je dingt mee naar de titel FOK!Idol. Je kunt je video insturen tot en met 24 april, waarna de userstemronde zal beginnen. Mocht hier een gelijke stand uit voortkomen, kan het zijn dat je een nieuwe video moet insturen.

Voor meer informatie over FOK!Idols kun je terecht op het forum! We wensen alle deelnemers veel succes bij hun poging om onsterfelijk beroemd te worden.

De winnaar van vorig jaar!