Nieuw record frontpage

Mede dankzij de voortreffelijke inspanningen van het FOK!frontpage team, en natuurlijk dankzij de enthousiaste bezoekers, heeft de frontpage vandaag haar oude record (59.044 pageviews, gevestigd op 13 december 2000) verbroken.

Het totaal aantal bekeken pagina's voor de frontpage bedroeg 65.241. In totaal werden gisteren door de bezoekers 585 reacties geplaatst op het nieuws, de poll en reviews en columns. Op het forum was het vandaag wat minder druk dan de vorige dagen en weken. Het forum trok in totaal 69.347 pageviews, waarmee het totaal vandaag (134.588) alsnog onder het gemiddelde van 150.000 views/dag blijft.

Wat opvalt is dat de frontpage momenteel een flinke inhaalrace begonnen is ten opzichte van het forum, dat al vanaf dag ťťn veruit de meeste bezoekers heeft getrokken.
Dankzij een betere invulling van de frontpage en, ten opzichte van een paar weken gelezen, een betere en consquentere moderatie van de frontpage, lijkt het een kwestie van tijd voor de frontpage het van het forum zal gaan winnen.

Namens de crew iedereen ontzettend bedankt voor de loyaliteit en wťťr een nieuw record. We zijn hard op weg ťťn van de allergrootste sites van Nederland te worden, en da's lang niet slecht voor een stelletje hobbyisten