Torn en Boddé: Guido Weijers is een dief

Ze hebben het al vaker geroepen in bladen maar vanavond bevestigden cabaretiers Mike Boddé en Kees Torn het nog even voor een miljoen kijkers in De Wereld Draait Door: 'Guido Weijers is een dief.' Ze doelen hierbij op de grappen die Weijers volgens hen zou stelen.

Op de vraag van Mathijs Nieuwkerk van wie Weijers dan wel niet steelt antwoorden zij: 'Van wie niet?' Boddé en Torn maken momenteel een theaterprogramma met Onno Innemee waarin Weijers keihard wordt aangepakt. Verder zijn Torn en Boddé te zien in een Smurfenpak en doen ze een Hitler-act met teksten van Joseph Goebbels. Guido Weijers heeft overigens vorig jaar ook al gereageerd op de beschuldigingen.

Toen zei Weijers: "Ja, ach, ze mogen vinden wat ze vinden. Ik zou grappen jatten, niet origineel zijn. Maar er kijken wel 1,7 miljoen Nederlanders naar de oudejaarsconference. Maar het is op SBS6, niet de VARA, dat zal er wel mee te maken hebben dat mensen zuur zijn. En die Kees Torn praat ook maar iedereen na, hij komt niet eens zelf kijken naar een van mijn shows. Ook op internet krijg ik soms een paar negatieve reacties, Het zal me jeuken, veel mensen vinden me wel leuk. Die zeikerds kunnen beter porno gaan downloaden."


Ook het Jumpen heeft Weijers niet zelf verzonnen.