Uitslag Feyenoord - NEC

Feyenoord heeft met moeite van NEC gewonnen. In de Kuip keek tien minuten voor tijd nog tegen een achterstand aan, maar won uiteindelijk nog met 5-3 dankzij goals van Guus Til en Cyriel Dessers.

Feyenoord leek na ruim kwartier een gewonnen wedstrijd te spelen. Orkun Kökçü had vanaf elf meter Feyenoord op voorsprong gezet, waarna Luis Sinisterra de score had verdubbeld. Er leek weinig aan de hand voor de Rotterdammers, maar nog voor rust was NEC op gelijke hoogte gekomen.

NEC hield in de tweede helft lang stand en leek nadat Calvin Verdonk een kwartier voor tijd NEC op voorsprong zette drie punten mee naar huis te nemen, maar in de laatste tien minuten van de wedstrijd draaide Feyenoord de wedstrijd nog volledig om. Eerst maakt Til de gelijkmaker en niet veel later maakte de aanvallende middenvelder ook nog de 4-3. In de blessuretijd werd het nog 5-3 dankzij invaller Dessers.