Verbeek hoopt op meerdere versterkingen voor Twente

Gertjan Verbeek denkt de clubleiding van FC Twente niet te hoeven overtuigen van de noodzaak om nieuwe spelers te halen.

"Dat hoef ik niet te doen, want zij zitten er zelf ook met de neus bovenop. Zij zien ook wat er is gebeurd", vertelt de hoofdcoach aan TC/Tubantia. FC Twente staat momenteel net boven de gevarenzone, al heeft de ploeg maar twee punten meer dan hekkensluiter Roda JC. Zaterdagavond komt Vitesse op bezoek.

Verbeek pakte met Twente vier punten uit zes wedstrijden. Eerder deze week werd bij NAC Breda de eerste zege behaald, al zag de trainer wel Luciano Slagveer uitvallen met een zware schouderblessure. De 24-jarige speler werd hard uit de wedstrijd geschopt door keeper Nigel Bertrams. "Zijn wegvallen beperkt ons in onze keuzes."

Huurlingen Isaac Buckley-Ricketts (Manchester City) en Nikola Gjorgjev (Grasshoppers) lijken niet in aanmerking te komen voor veel speeltijd. "Eerlijk gezegd kunnen we in elke linie wel een versterking gebruiken, maar we zullen moeten kijken wat onze mogelijkheden zijn", aldus Verbeek.