Nog geen spoor van vermiste Annick

Na vijf dagen intensief onderzoek en diverse speuracties is er nog geen spoor van het verdwenen meisje Annick van Uytsel. Het Belgische meisje verdween na een avondje stappen in Diest. Ook de tips die zijn binnengekomen hebben niets opgeleverd. Dat meldt de politie in Leuven.

Donderdag wordt er weer gezocht in de omgeving van Halen. De verhoren van vrienden en familie van Annick gaan dan ook door. Vandaag werd het afrittencomplex bij Halen uitgekamd. Daar werd het signaal van Annicks GSM voor het laatst getraceerd. Ondanks de inzet van ruiters en een helikopter werd er niets gevonden.

Ook werd vandaag besloten opnieuw familie en vrienden van Annick te ondervragen. De agenten willen zo een beter beeld krijgen van het 18-jarige meisje. Ook de feestgangers van de fuif waar Annick op vrijdagavond was worden opnieuw verhoord. Ook militairen zoeken mee in de omgeving van Diest. Op televisie deed de moeder van het meisje een emotionele oproep aan iedereen die wat weet zich te melden. Annick verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag toen ze naar huis fietste. Rond vier uur ’s nacht meldde ze zich bij haar vriendinnen dat ze zich niet lekker voelde. Het groepje fietste naar huis. Bij de spoorweg van Schaffen scheidden hun wegen en fietste Annick alleen verder. Sindsdien is ze spoorloos.


Annick van Uytsel