Juventus schorst beschonken brokkenpiloot Caceres

Martin Caceres ligt opnieuw onder vuur doordat hij met een drankje te veel op een bushalte heeft geramd in Turijn. Ook raakte hij twee auto's. Hij bleef zelf ongedeerd.

Juventus kan deze week niet over Caceres beschikken in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. De verdediger vierde zijn vrije tijd met een paar drankjes. Toen hij daarna in zijn Ferrari stapte, ging het fout. Zijn auto heeft flinke schade opgelopen.

Bij onderzoek bleek dat Caceres lichtelijk te veel had gedronken. Hij had niet in de auto mogen stappen en kreeg daarom een boete van duizend euro opgelegd. Daarnaast wordt zijn auto honderdtachtig dagen ingenomen.

De 28-jarige Caceres heeft al vaker bewezen dat hij geen talent voor autorijden heeft. In 2013 reed hij in Turijn een metrostation binnen. In zijn land van herkomst kwam hij vorig jaar in botsing met twee auto's toen hij op bezoek was in Montevideo.

Juventus gaat tegen Sevilla op zoek naar de tweede zege in de groepsfase. De eerste wedstrijd werd gewonnen van Manchester City.

UPDATE  - Juve schorst beschonken brokkenpiloot

Juventus heeft via de officiële clubsite laten weten dat Martin Caceres voor onbepaalde tijd is geschorst naar aanleiding van bovengenoemd auto-ongeluk. Het is dus nog niet bekend wanneer de Uruguayaan weer welkom is bij de Bianconeri.

"Juventus heeft Caceres officieel geschorst naar aanleiding van zijn gedrag. Dit is een ernstige overtreding van de normen en waarden waar Juventus voor staat en tevens heeft hij het imago van de club geschaad", zo luidt de uitleg van De Oude Dame.