[Serie A] Internazione sluit 2012 af met gelijkspel

Internazionale is er niet in geslaagd het jaar 2012 winnend af te sluiten. In eigen huis werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Genoa.

Internazionale, wederom zonder Sneijder in de selectie, wist gedurende de wedstrijd het licht overwicht niet uit te drukken in een voorsprong. En zoals wel vaker in het voetbal, valt het doelpunt dan aan de andere kant. Een kwartier voor tijd was het Ciro Immobile die goed anticipeerde op een lange bal van Juraj Kucka en de bal vervolgens zorgvuldig achter Internazionale-doelman Samir Handanovic werkte.

Internazionale ging vervolgens met man en macht op zoek naar de gelijkmaker. Vijf minuten voor tijd was het Esteban Cambiasso die de gelijkmaker namens Internazione op het scorebord wist te zetten. Dezelfde Cambiasso kreeg in de blessuretijd nog een levensgrote kans op de 2-1, maar deze wist hij niet te verzilveren.

Internazionale loopt door dit gelijkspel opnieuw averij op in de race om het kampioenschap. Juventus heeft nu een voorsprong van negen punten.