Balotelli krijgt recordboete opgelegd

Manchester City is niet blij met het gedrag dat enfant terrible Mario Balotelli laat zien. De spits was 36 uur voor de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Bolton Wanderers gezien in een stripclub. Het kwam hem te staan op een recordboete van 250.000 pond.

Trainer Roberto Mancini was aanvankelijk blij met de goal van Balotelli, maar dat sloeg om toen hij de foto van The Sun onder zijn ogen kreeg. "Hij krijgt de maximale boete opgelegd. Ik ben erg teleurgesteld in Balotelli en ik zal met hem praten. Want zijn gedragingen hebben niet alleen een negatieve invloed op hemzelf, maar ook op mij en op de ploeg," zei de trainer die het onprofessionele gedrag van de sterspeler hekelt.

"Het is heel onprofessioneel om zo kort voor een wedstrijd nog op stap te gaan. Zo is Mario, maar dat moet wel veranderen. Misschien had hij wel drie of vier keer gescoord, als hij wat vroeger was gaan slapen," zei de trainer die weet dat het niet de eerste keer was dat Balotelli in opspraak geraakt is. Zo was hij al eens betrokken bij een autocrash en gooide hij na een training dartpijltjes op een jeugdspeler.