'Jennifer Lopez datet met danser'

Jennifer Lopez heeft volgens ingewijden weer vlinders in haar buik. De 42-jarige zangeres, wier huwelijk met Marc Anthony in juli strandde, scharrelt met danser Casper Smart. "Ze daten slechts een paar weken, het is nog niet serieus", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

Lopez en Smart werden al verschillende keren samen gespot. De danser uit Californië zou voor Lopez werken. Eerder deelde hij het podium met sterren als Beyoncé en Michael Jackson, schrijft Us Weekly. Smart was bovendien te zien in dansfilms als Honey 2 en Step Up 3D.

Marc Anthony en Jennifer Lopez maakten in juli bekend na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar te gaan. De twee hebben twee kinderen, de 3-jarige tweeling Max en Emme. Na de breuk met Anthony zou Lopez korte tijd iets hebben gehad met acteur Bradley Cooper.

Het huwelijk met Anthony was Lopez' derde. De zangeres was eerder getrouwd met Ojani Noa en Chris Judd, eveneens danser. Lopez leerde Judd kennen tijdens de opnamen van haar videoclip bij Love Don't Cost a Thing. Dat huwelijk hield negen maanden stand.