[Update]Harmonix kondigt Rock Band 2 aan

Update
De website Videogaming247 heeft inmiddels bevestiging gekregen van Harmonix dat de release van de Amerikaanse editie gelijktijdig zal zijn met de Europese versie. Het is nog afwachten of Harmonix met Europa alle landen of alleen Groot Britannië, Frankrijk en Duitsland bedoelt, maar het geeft enigszins hoop voor de Europese rockgamers.

Oorspronkelijk bericht
Een jaar na de aankondiging van Rock Band kondigt Harmonix nu het vervolg op de succesvolle musicgame aan. Men zegt geluisterd te hebben naar de kritieken van de klanten op het vlak van gameplayfeatures en instrumenten. Al deze kritieken zijn opgepakt en aangepast voor dit tweede deel.
Welke features er verbeterd zijn, wilde hoofddesigner Dan Teasdale niet zeggen, maar hij liet wel doorschijnen dat de World Tourmode dit keer wel online te spelen zal zijn.



De nieuwe gitaar

Verder zal de DLC van Rock Band 1 volledig compatible zijn met Rock Band 2. Ook de instrumenten die bij Rock Band geleverd werden zullen compatible zijn met Rock Band 2, maar Rock Band 2 zal ook verschijnen in een instrumentenbundel.


Rock Band 2 verschijnt in september 2008 op de Xbox 360 en later dit jaar op de PS3. Over een prijs en een eventuele Europese release is vooralsnog niets bekend.