Vrouw breekt in bij bajes voor nummertje

Een vrouw uit het Britse Kent smachtte zo naar seks, dat ze niet langer wilde wachten tot haar man naar haar toekwam. Ze besloot gelijk naar hem toe te gaan. Helaas voor haar zit manlief echter een straf uit in de gevangenis.

De nood was echter zo hoog, dat ze besloot in te breken in de gevangenis. Haar man stond haar al op te wachten, en samen beleefden ze enkele hete avontuurtjes tussen de lakens. Pas toen de verzadigde dame weer wilde uitbreken, werd ze gesnapt door een bewaker.

Een diepgaand onderzoek moet uitsluitsel bieden hoe de vrouw zomaar wist binnen te dringen. "Ze klom over een hek en stond meteen voor zijn neus", weet een bron te melden. "Hij nam haar mee naar zijn cel, daar deden ze hun ding en even later was ze alweer weg. Er waren slechts enkele mensen op de hoogte van deze stunt. Natuurlijk werd ze gesnapt, want als enige vrouw viel ze wel op in een mannengevangenis." De man is inmiddels overgeplaatst naar een beter beveiligde inrichting, vrouwlief kon na een pittige ondervraging weer huiswaarts keren.