Vijf gewonden bij overval

Icoon MisdaadBij een overval op een transportbedrijf in het Brabantse Goirle zijn gisternacht vijf gewonden gevallen. Het incident speelde zich af aan de Weefraam. De daders wisten met een onbekend geldbedrag te vluchten.

De politie kreeg vlak voor middernacht een melding binnen dat er een overval gaande was bij een bedrijf in Goirle. De agenten vonden bij aankomst vier vastgebonden medewerkers op straat. De slachtoffers verklaarden in het gezicht te zijn gespoten met een brandende vloeistof. In het bedrijf spoelde een andere medewerker net zijn gezicht af, omdat hij ook was bespoten met het goedje. Verder was niemand in de transportonderneming aanwezig.

Het personeel verklaarde tegenover de politie dat drie onbekende mannen met bivakmutsen en wapens het pand ineens binnendrongen. In het bedrijf dreigden de daders met een wapen en spoten ze de medewerkers met een onbekend goedje in het gezicht. Ook schopten en sloegen de overvallers erop los. Daarna vertrok het drietal met een nog onbekend geldbedrag. De slachtoffers mochten na behandeling in het ziekenhuis naar huis. De politie onderzoekt de zaak.