Stefan en Coby nu echt getrouwd

Ook al zijn ze nog eigenlijk vreemden voor elkaar, 'Ja, ik wil een miljonair'-showkandidate Coby Bos (29) en de Vlaamse miljonair Stefan Kerkhofs (33) zijn gistermiddag echt getrouwd. De plechtigheid vond onder grote belangstelling van de media plaats in het gemeentehuis van Blaricum.

Coby bekende vooraf "best zenuwachtig" te zijn geweest. "Je wist vanaf het begin: dit zit eraan vast. Nu is het voor het echie", zei ze vlak na het tekenen van de trouwaktes. Volgens Stefan gaat het nu pas echt beginnen. "Hopelijk krijgen we de rust om elkaar beter te leren kennen. Dit is pas het begin", stelde hij.

Het pasgetrouwde stel gaat voorlopig niet samenwonen. Hoewel velen twijfelen aan de duurzaamheid van het via een RTL4-showprogramma gearrangeerde huwelijk, producente Marijke Schaaphok bleef ook gisteren positief: "Ik weet dat ze echt om elkaar geven", zo benadrukte ze. "Als het niet lukt, is dat jammer. It's all in the game", meende presentator Carlo Boszhard.

De uit Lunteren afkomstige bruid en de bruidegom uit Hasselt gaven hun jawoord in de kleine trouwzaal van het fraaie raadhuis van Blaricum. Om de door RTL gemaakte opnames te beschermen gebeurde dat met dichtgetrokken gordijnen, zodat de buiten de deur gehouden concurrentie het nakijken had. Mr. Jan Martens, inwoner van het Gooise dorp, trad op als ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij had het paar ook al in de laatste uitzending van 'Ja, ik wil een miljonair' in de echt verbonden, maar dat was nep en slechts voor de show geweest.

Dan kunnen we nu gaan turfen hoe lang ze het volhouden