FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 26 augustus 2002

Prostituees voelen zich genaaid

Esposa, McWizz2, proximity, en B100 hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De prijzen voor seksuele dienstverlening blijken in de afgelopen twee decennia geen enkele correctie voor de inflatie te hebben ondergaan. In clubs is het heel gewoon dat vrouwen niet meer dan twee klanten op de dag bedienen, waar ze dan gemiddeld zo'n 25 euro per klant aan overhouden. Tijd voor prijsverhoging, zo stelde Vakwerk, de beroepsvereniging van belangenorganisatie De Rode Draad maandag.

Zelfstandig ondernemer
Vakwerk meent dat het kabinet Balkenende, en het ministerie van Sociale Zaken in het bijzonder, meer werk moet maken van de arbeidsverhoudingen in de clubs. Volgens de beroepvereniging zijn veel van de vrouwen die daar werken uitsluitend op papier zelfstandig ondernemer.

Vakwerk wil dat minister Heinsbroek van Economische Zaken een onderzoek naar marktwerking in de sector laat uitvoeren omdat veel gemeenten het moeilijk maken voor starters door het aantal bedrijven in deze branche zo klein mogelijk te houden. De bedrijfstak heeft tevens te lijden onder regelegeving als sociale lasten die afgedragen moeten worden. Daarnaast kiezen veel exploitanten voor minder veeleisende vrouwen van buiten de Europese Unie.

Bomhoff ruziet met ambtenaren

Fritsz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

LPF minister Bomhoff van Volksgezondheid staat op slechte voet met een groot deel van zijn ambtelijke top. Na een eerdere aanvaring met directeur generaal van Lieshout, stoort Bomhoff zich nu aan secretaris generaal Roel Bekker. Net als bij Van Lieshout heeft de minister ook dit keer ontslagplannen, welke hij ook al in de openbaarheid heeft gebracht.

Maar ook binnen de regering hangt Bomhoff de querelant uit. Tegenover minister Hoogervorst (Financiën, VVD) dreigde hij al met aftreden naar aanleiding van een voorgenomen bezuiniging op de begroting van Volksgezondheid, waarmee Bomhoff uiteindelijk akkoord ging.

Gaslek zorgt voor metershoge steekvlam

DarkFusion had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Energiebedrijf Nuon heeft het gaslek in de bossen van het Gelderse Berg en Dal onder controle. Wegwerkers hadden een een paaltje dwars door een gasleiding geslagen. Het gevolg hiervan was een explosie, waarbij twee mensen gewond raakten.

Vervolgens zorgde het lek ervoor dat er bijna twee uur lang een gasvlam van ruim tien meter hoogte uit de gasleiding kwam. Door de omliggende bomen nat te houden is een bosbrand voorkomen.

De jongen met de grote ogen

In een trein die op de metro leek, van Rome naar Ostia, kwam ik hem tegen. Die bijzondere jongen van rond de 10 jaar die een ongekende invloed op zijn omgeving ging hebben. Misschien wel op de wereld als hij zou opgroeien onder de juiste omstandigheden. Langzaam stonden ze op, de mensen van het tijdperk van Aquarius. Overal om me heen waren ze al te vinden. Enkel deze sprong eruit door de kracht en onschuld in zijn ogen.

[Update] Feyenoord praat met Bombarda

Rotterdam1908 wist ons vandaag het volgende te melden:

Feyenoord heeft bevestigd dat er maandag oriënterend zal worden gesproken met Mariano Bombarda, die voorbestemd lijkt om dit seizoen de plaats in te nemen van de inmiddels (tijdelijk) naar zijn geboorteland Zweden teruggekeerde Johan Elmander.

De laatste drie seizoenen kwam Bombarda, die de Argentijnse nationaliteit heeft, uit voor Willem II en keerde afgelopen zomer terug naar Spanje, waar hij 29 jaar geleden geboren werd.

Voor het begin van het seizoen maakte de spits bekend met voetballen te stoppen. Feyenoord wil na het vertrek van Elmander de spitspositie voor het komende seizoen toch dubbel ingedekt houden. Om die reden zijn vorige week de contacten met Bombarda geopend, ook omdat de Argentijn zich na zijn aanvankelijke besluit om zich uit de voetballerij terug te trekken na drie maanden blijkt te hebben bedacht.

Update
Later op de maandag verklaarde de Stadionclub dat Mariano Bombarda de komende twee seizoenen voor Feyenoord zal spelen.

'Madonna wil samenwerken met Junkie XL'

Vleermuis had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Na het megasucces van de Elvis-remix 'A Little Less Conversation' heeft Junkie XL, oftewel Tom Holkenberg, al vele interessante aanbiedingen op zak, waaronder eentje van Madonna. Madonna heeft de Nederlandse dj gebeld en hem laten weten zo spoedig mogelijk met hem tot een werkafspraak te willen komen. Hoewel hij er zelf geen woord over wilde loslaten, gaan vertegenwoordigers van zijn platenfirma Roadrunner er al van uit dat het snel tot een coproductie zal komen.

Het is onbekend of dit ook betekend dat Madonna op het nieuwe album van Junkie XL, waarvan de release nog even op zich laat wachten, omdat Junkie XL heeft besloten er drie nieuwe nummers aan toe te voegen, te horen zal zijn. In ieder geval zal Natalie Imbruglia daarop wel te horen zijn.

Metrobezoekers geschrokken door reclame

Gump had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Taiwanese filmmaatschappij heeft een reclameverbod van drie jaar gekregen. Dit naar aanleiding van een reclame die bedoeld was als stunt. De Hua Chan Film Company stuurde twee actrices, verkleed als geesten, de metrostations in Taipei in. Deze stunt was deel van een reclamecampagne voor de nieuwe film "Visible Secret II", die gaat over het contact tussen een gezin en een geest.

De twee actrices waren gekleed in traditionele zwarte Chinese jurken. De gezichten van de dames waren wit geverfd om zo enkele van de karakters in de film te spelen. Taipei Rapid Transit Corporation zegt dat diverse passagiers geschrokken zijn en heeft de reclames van het bedrijf voor drie jaar verbannen uit de metro.

Visible Secret II wordt uitgebracht in de zogenaamde "geestmaand". De lokale bevolking gelooft dat in die tijd de geesten van overleden voorvaderen de menselijke wereld bezoeken.

OM: 'Schade Puttens duo fors lager'

Het Openbaar Ministerie meent dat de schade van het 'Puttens duo', Wilco Viets en Herman Du Bois, fors lager is dan het bedrag dat beiden eisen. De twee eisen per persoon 2,2 miljoen euro, maar het OM in Leeuwarden heeft de schadevergoeding voor de twee becijferd op 220.000 euro per persoon.

De berekening van het OM is gebaseerd op de standaardvergoeding voor de tijd die de twee hebben doorgebracht in voorlopige hechtenis en gevangenschap. De raadsman van de twee meent dat er in deze bijzondere zaak ook een bijzondere vergoeding moet komen, maar de advocaat-generaal bestrijdt deze claim.

Op z'n vroegst over zes weken zal het hof uitspraak doen.

Reuzenschildpad in Caïro wordt 361 jaar

halvarine had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de dierentuin van Caïro is een reuzenschildpad, een Galapagos-schildpad, jarig. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat dit beesje 361 jaar is geworden. In 1891 werd hij cadeau gedaan bij de opening van de dierentuin. Toen was het beest al 250 jaar.

De 200 kilo wegende Galapagos-schildpad is een overtuigd vegetariër en lust alleen maar groente en fruit. De hoogbejaarde kolos behoort tot het type dat zeer zeldzaam is en met uitsterven wordt bedreigd.

Ook fraude bij installatiebedrijven

Meneer Draak had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Oud-secretaresse Van Gelder van het bedrijf Unica heeft vandaag voor de enquetecommissie bouw gezegd dat installatiebedrijven nog steeds vrijwel dagelijks afspraken over de verdeling van de markt maken.

Volgens haar houdt de installatiebranche een 'claimbestand' bij om vast te stellen wie aan de beurt is om een opdracht aan te nemen. Vervolgens zou dit bedrijf met 'concurrenten' in zogeheten koffierondjes afspreken wat de bodemprijs wordt. Brancheorganisaties spelen hierbij een coördinerende rol.

Oud-topman Engels van installatiebedrijf Wolters&Dros gaf vanochtend al aan dat men in de branche werkte met valse facturen en omkoping van ambtenaren.

Verwijderde, verplaatste spelers

Vandaag zijn er een aantal spelers verwijderd danwel vervangen:
-Allan Bak Jensen bij Groningen is weg
-Holm bij Heerenveen is verwijderd
-Pinas is op dit mement een vaste kracht bij Excelsior ipv Feyenoord

Mochten mensen bovenstaande mensen in hun team hebben en zij willen hen graag vervangen dan kan er gemaild worden naar rickmans@fok.nl, gaarne welke speler er vervangen moet worden door welke speler .

Folie op nummerbord maakt foto's nutteloos

Marcelopschool had ons via de newssubmit het volgende te melden.

Er is een nieuwe methode waarmee criminelen en hardrijders flitspalen en bewakingscamera's kunnen omzeilen. Het gaat om uit Engeland afkomstig folie dat over het nummerbord wordt geplakt en dat zo het effect geeft van een hologram op een foto.

Op ooghoogte is de folie niet te zien en heeft dan ook geen effect op de leesbaarheid van de kentekenplaat. Maar op videobeelden en flitsfoto's is het nummer niet meer te herkennen.

Het gebruik van het folie op kentekenplaten is strafbaar volgens de politie. Het is een misdrijf en kan een gevangenisstraf van 6 maanden of een boete van 4.500 euro opleveren.

Flippo's

Een medewerker van een automaterialenzaak in Emmen kent de folie. Het is volgens hem legaal te bestellen in Engeland en wordt het gebruikt voor meerdere doeleinden. Zo werden flippo's van een dergelijke laag voorzien om een hologram-achtig effect te verkrijgen.

Politie Limburg rolt softdrugs-bende op

In Limburg heeft de politie tijdens een drugs-actie 15 Polen aangehouden die illegaal in Nederland verbleven. De Polen werkten op diverse wietplantages die opgerold werden in het kader van de drugs-actie. De 15 zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Tevens heeft de politie twee Venlonaren van 27 en 36 jaar gearresteerd. Zij verdenkt hen ervan leiding te hebben gegeven aan de wietteelt en -handel.

Opgerold werden drie grote wietplantages in Baarlo, Gennep en Reuver. Ook werden huizen binnengevallen in Venlo, Grashoek, Velden, en Siebengewald. Naast de drie hennepkwekerijen rolde zij in Velden nog een hennepdrogerij en in Venlo een hennepopslag op. De politie confisqueerde 7 auto's, 2 campers, 2 motoren, en een nog onbekende hoeveelheid drugs en geld.


Een politiemedewerker in actie in de kwekerij in Baarlo.

Paard drinkt dagelijks vijftien bier

GrijzeDakDuif had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Wel 15 pints bier per dag, dat is de dagelijkse consumptie van een Engels paard. Zijn baas vind het niet erg, "Ach, er zit veel graan in, dus zo schadelijk zal het wel niet zijn."

De eigenaar lijkt er zelf meer lol aan te beleven dan dat het paard doet. ''Ik vind het geweldig om de reactie van mensen te zien als Sultan in twintig seconden zijn pint opdrinkt."

LPF-kamerlid Eberhard op non-actief

Na alle commotie die is ontstaan rond LPF-kamerlid Eberhard, heeft fractievoorzitter Herben vandaag besloten om hem op non-actief te zetten. Hij is gedurende twee weken ontheven van al zijn woordvoerderschappen om zijn onschuld aan te kunnen tonen.

Eberhard kwam zaterdag in opspraak toen het Algemeen Dagblad berichtte dat hij een strafblad heeft. Ook zou hij bij Leefbaar Nederland adressenbestanden hebben gestolen. Eberhard zou bij zijn sollicitatie gezegd hebben dat hij geen strafblad heeft.

Minister Heinsbroek in oorlog met z'n buren

halvarine had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Veertien omwonenden hebben Minister Herman Heinsbroek de oorlog verklaard. Zij eisen via de gemeente dat hij het onverharde Vogellaantje in Naarden niet als toegangweg tot zijn huis gebruikt. Heinsbroek gebruikt het laantje als zijn 'officiële adres' omdat dit deel van zijn landgoed in de chique gemeente Naarden ligt. Deze burenruzie leidt binnenkort tot een hoorzitting.

Een woordvoerder van Heinsbroek liet dit weekend weten, dat de verwikkelingen draaien om de privé-persoon Heinsbroek.

Twee buren hebben zich niet aangesloten tegen Heinsbroek, namelijk LPF-Kamerlid Ferry Hoogendijk en Heinsbroeks goede vriend Jan des Bouvrie, die binnenkort het interieur van Economische Zaken onder handen neemt.

Jason Priestley uit het ziekenhuis

OneSoul had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse acteur Jason Priestley heeft zondag het ziekenhuis verlaten. Priestley werd twee weken geleden in het ziekenhuis opgenomen nadat hij een ongeluk had gekregen tijdens een professionele autorace.

Hij lag een week lang op de intensive care. Priestley had een rugfractuur en verwondingen aan zijn ogen, neus en voeten. Volgens de doktoren kan hij volledig herstellen en zal hij nu aan zijn revalidatie moeten beginnen.

CBS meldt lagere bevolkingsgroei

De bevolkinsgroei in ons land is wat afgenomen, zo meldt het CBS. Het eerste half jaar van 2002 nam de bevolking toe met 39.000 mensen. In de eerste helft van 2001 was de groei nog 51.000.

De teruglopende bevolkingsaanwas komt vooral omdat minder mensen zich in Nederland vestigen en meer mensen vertrekken. Bovendien overleden iets meer mensen en werd ongeveer hetzelfde aantal baby's geboren. Over heel 2002 verwacht het CBS uit te komen op een groei met 102.000 mensen. In 2001 nam de bevolking met 118.000 inwoners toe.

Het CBS raamt dat het aantal immigranten met 10.000 daalt van 133.000 in 2001 naar 123.000 dit jaar.

Man gooit hond van het balkon

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nadat een 53-jarige Poolse vrouw uit Rotterdam al lange tijd werd mishandeld door haar vriend was afgelopen dinsdag de maat vol. Toen hij haar hond van vier hoog vanaf het balkon gooide, stapte de Poolse naar de politie om aangifte te doen.

De 53-jarige vriend van de vrouw heeft haar bedreigd met een mes en getracht haar te wurgen.

Italië pleit voor invoering 1 euro-biljet

Cybart had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Italiaanse minister van Economische Zaken heeft er bij de Europese Centrale Bank voor gepleit een 1 euro-biljet in te voeren. Op deze manier denken de Italianen dat de waarde van een euro duidelijker wordt voor de consument, om zo de inflatie tegen te gaan.

Volgens Minister Tremonti doet het muntstuk van 1 euro dat onvoldoende. Hij wijst erop dat ook het 1-dollarbiljet bestaat.

De officiële cijfers wijzen op een inflatie in Italië van 2,2 procent of 2,4 procent naar de maatstaven van de Europese Unie. Maar volgens consumentenorganisaties, vakbonden en oppositiepartijen is de inflatie in werkelijkheid veel hoger, zo rond de 4,5 procent.

[Update] Mariano Bombarda naar Feyenoord

De voormalig topschutter van Willem II, Mariano Bombarda, hoopt vandaag rond te komen met Feyenoord. Bij de Rotterdammers zal Bombarda gaan spelen als stand-in voor Pierre van Hooijdonk, nu de Zweed Johan Elmander voor een jaar terugkeert naar zijn geboorteland.

Bombarda zit al sinds eind vorig seizoen zonder club omdat hij zich wilde toeleggen op een carrière buiten het voetbal. Toen Feyenoord hem belde kwam hij daar op terug. Feyenoord's nieuwste aankoop scoorde tot nu toe 96 goals in 220 eredivisieduels.

Update
Feyenoord maakte later op de maandag bekend dat Mariano Bombarda een contract zal tekenen zodat hij de komende twee seizoenen voor Feyenoord zal spelen.

Grote milieutop Johannesburg geopend

De grote milieu-top in Johannesburg (Zuid-Afrika) is vandaag geopend. De komende twee weken zullen honderden regeringsleiders en diplomaten uit tientallen landen proberen afspraken te maken over economische groei voor de armste landen, zonder dat de milieuvervuiling toeneemt.

Waarnemers zijn pessimistisch over de resultaten van de top. De afwezigheid van president Bush geldt bovendien als een slecht voorteken. Hij stuurt zijn minister van Buitenlandse Zaken Powell.

Een woordvoerder van de Amerikaanse regering wist op TV te verklaren dat de president ''al heel zijn leven in augustus vakantie viert'' en dat hij ''op zijn ranch in Texas te vinden is waarop hij zich onder andere bezighoudt met het milieu aldaar''.

Ex-baas Warner Bros. overleden

Een van de grote mannen achter de Amerikaanse filmstudio Warner Brothers is zaterdag aan leukemie overleden. Ted Ashley, die vanaf 1969 bij Warner in dienst was, werd 80 jaar oud.

Onder zijn regime werden kaskrakers als The Exorcist,Dirty Harry en Superman gemaakt. De eens kleurloze studio werd onder hem een succesvol bedrijf. Verder leidde hij het latere hoofd van Walt Disney Co., Frank Wells en het huidige hoofd van Sony Pictures, John Calley op.

Geen echte winnaar Duits TV-debat

Uit het eerste Duitse verkiezingsdebat op de televisie is geen echte winnaar naar voren gekomen. Twee peilingen onder kijkers wezen bondskanselier Schröder aan, een derde schoof opponent Stoiber naar voren.

Deskundigen vonden eerder dat het debat onbeslist was en dat de kandidaten zeer aan elkaar gewaagd waren. Men was het erover eens dat het debat interessant was en op hoog niveau gevoerd werd.

Er werd vooral gesproken over de werkloosheid, de belastingen en het buitenlands beleid.

Australisch asielbeleid werkt goed

Realist_ik had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het harde beleid waarmee Australië illegale immigranten aanpakt, lijkt te werken. In de afgelopen negen maanden is de toestroom van vluchtelingen, met name uit Indonesië, vrijwel geheel gestopt en raken de detentiekampen leger. "De boodschap is overgekomen. De deur naar Australië is dicht" aldus een woordvoerder van de regering.

Het incident met het Noorse vrachtschip Tampa, een jaar geleden, was het begin van het nieuwe, harde beleid dat premier John Howard vlak voor de verkiezingen inzette. Australië zei geen enkel nieuw vluchtelingenschip meer te zullen accepteren en hield zich aan die belofte. Ook daalde het aantal komende vluchtelingen enorm.

Zware regenval verdrijft rook in Indonesië

De zware regenval van de afgelopen twee dagen in Indonesië heeft er voor gezorgd dat de rookdeken die boven Borneo hing is verdwenen. Daardoor zijn de scholen weer open, zo meldden functionarissen maandag.

De Indonesische autoriteiten hadden vorige week besloten de scholen te sluiten. Door de talloze bosbranden had de rookontwikkeling een niveau bereikt dat schadelijk is voor de gezondheid. Duizenden mensen hadden ademhalingsmoeilijkheden. Tevens werden er mondkapjes uitgedeeld.

Inmiddels is het aantal brandhaarden om Borneo gedaald tot 678. Alleen op het eiland Sumatra zijn nieuwe brandhaarden ontstaan. De rook in West-Kalimantan op Borneo werd ook veroorzaakt door bosbranden. Elk jaar heeft Indonesië te maken met talrijke bosbranden. Landeigenaren stichten brand om hun grond weer geschikt te maken voor beplanting. Officieel is dit verboden, maar de controle op de wet schiet tekort.

Zwaargewonden bij ongeval in Sint Anthonis

Bij een verkeersongeval in de Brabantse plaats Sint Anthonis zijn zondagmiddag zeven mensen zwaargewond geraakt. Een 47-jarige vrouw overleed later die dag aan haar verwondingen.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van vijf. De slachtoffers zaten in twee auto's, die op de Boxmeerseweg frontaal met elkaar in botsing kwamen. Zeven ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden ingezet om de gewonden te verzorgen en te vervoeren.

Alle gewonden zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Nijmegen en Boxmeer. Door het ongeval is de Boxmeerseweg ruim twee uur afgesloten geweest. Het verkeer is ter plaatse omgeleid.

Indiase ambtenaren wachten tien jaar op loon

OneSoul had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rond de 40.000 ambtenaren in de Indiase deelstaat Bihar hebben in de afgelopen tien jaar geen loon meer ontvangen.
De 'Indian Express' schreef dat de boekhouders, leraren, typisten en klerken al een decennium geen loonbriefje meer kregenDat melden enkele Indische media zondagmiddag.

Ook zouden ongeveer 40.000 mensen al jarenlang maar het kwart van hun loon krijgen. Eerder deze week verminkte een 22-jarige man zichzelf om aandacht te vragen voor het feit dat de overheid zijn vader al 1 miljoen roepi aan achterstallige lonen verschuldigd is.

Met de billen bloot

t.t had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De regen van het afgelopen weekeinde gooide niet overal in het land roet in het eten. De deelnemers aan de Blote Billen-loop genoten aan het naaktstrand in Zandvoort zondag volop van prachtig weer. Het evenement, waarbij de deelnemers in Adamskostuum hardlopen, is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Hoewel in de VS het wedstrijdelement voorop stond, ligt de nadruk inmiddels vooral op het gezellig meedoen.

Zo ook in Zandvoort, waar de loop voor de tweede keer werd gehouden. Daar kon het vijf kilometer lange parcours stapvoets worden afgelegd zonder de tijdslimiet te overschrijden. Voor alle deelnemers was er een herinneringsvaantje.

Winnaars Fok! Prijsvragen week 34!

Goedemorgen!

We hadden nogal wat prijzen weg te geven de afgelopen week. Er was voor elk wat wils; kaarten voor de Klubbheads, een CD van Lieke en voor de filmliefhebber lipgloss en kaarten voor Austin Powers Goldmember! We gaan deze week dus weer heel wat mensen een stukje gelukkiger maken.

Klubbheads in Sandokan
Het goede antwoord op de vraag wat de echte namen van de leden van de Klubbheads zijn moest natuurlijk zijn: Addy van der Zwan, Koen Groeneveld en Jan Voermans. 2 kaarten voor The Klubbheads in Sandokan op 31 augustus gaan naar:

Zarc.oh
Rewimo
aphrodisiac
nitpicker
vanita


Gefeliciteerd! Jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.

Attacks when proved - Lieke
De CD presentatie van de CD van Lieke had eigenlijk plaats moeten vinden op 26 juni j.l. De winnaars van de CD 'Attacks when provoked' van Lieke zijn geworden:

-MOX-
lente
JeroenDega
Ak
FoXs


Gefeliciteerd! De CD gaat uiterlijk a.s. woensdag naar jullie op de post.

Austin Powers Goldmember
De vorige film van Austin Powers heette Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. De winnaars van de Goldmember lipgloss en 2 kaarten voor de film Austin Powers Goldmember zijn:

karinjeanne
mamamiep
markvt
hooimeijer
goro


Van harte! De kaarten en lipgloss worden zo spoedig mogelijk aan jullie verzonden. Smeer ze en veel plezier bij de film!

Weer niets gewonnen? Probeer het deze week weer eens. Je maakt kans op de geweldige CD 'Hard Candy' van de Counting Crows en een 10-rittenkaart voor Bleekemolens Raceplanet! Kortom: het is weer de moeite waard om mee te doen aan de Fok! Prijsvragen en wie weet sta jij volgende week wel tussen het lijstje van de winnaars!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.