Winnaars Fok! Prijsvragen week 34!

Goedemorgen!

We hadden nogal wat prijzen weg te geven de afgelopen week. Er was voor elk wat wils; kaarten voor de Klubbheads, een CD van Lieke en voor de filmliefhebber lipgloss en kaarten voor Austin Powers Goldmember! We gaan deze week dus weer heel wat mensen een stukje gelukkiger maken.

Klubbheads in Sandokan
Het goede antwoord op de vraag wat de echte namen van de leden van de Klubbheads zijn moest natuurlijk zijn: Addy van der Zwan, Koen Groeneveld en Jan Voermans. 2 kaarten voor The Klubbheads in Sandokan op 31 augustus gaan naar:

Zarc.oh
Rewimo
aphrodisiac
nitpicker
vanita


Gefeliciteerd! Jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht per e-mail.

Attacks when proved - Lieke
De CD presentatie van de CD van Lieke had eigenlijk plaats moeten vinden op 26 juni j.l. De winnaars van de CD 'Attacks when provoked' van Lieke zijn geworden:

-MOX-
lente
JeroenDega
Ak
FoXs


Gefeliciteerd! De CD gaat uiterlijk a.s. woensdag naar jullie op de post.

Austin Powers Goldmember
De vorige film van Austin Powers heette Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. De winnaars van de Goldmember lipgloss en 2 kaarten voor de film Austin Powers Goldmember zijn:

karinjeanne
mamamiep
markvt
hooimeijer
goro


Van harte! De kaarten en lipgloss worden zo spoedig mogelijk aan jullie verzonden. Smeer ze en veel plezier bij de film!

Weer niets gewonnen? Probeer het deze week weer eens. Je maakt kans op de geweldige CD 'Hard Candy' van de Counting Crows en een 10-rittenkaart voor Bleekemolens Raceplanet! Kortom: het is weer de moeite waard om mee te doen aan de Fok! Prijsvragen en wie weet sta jij volgende week wel tussen het lijstje van de winnaars!