FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 10 december 2001

'Bom onder veroordeling Bouterse'

De drugszaak tegen oud-legerleider Desi Bouterse is "reddeloos" verloren door een nieuwe verklaring die de advocaat van Bouterse, mr. Bram Moszkowicz, deze week inbrengt bij de Hoge Raad. Dat is de mening van de Leidse jurist De Roos die dit vanavond in NOVA zei.
Bouterse werd eerder veroordeeld tot 11 jaar gevangenisstraf.

De veroordeling van Bouterse was gebaseerd op een verklaring van een kroongetuige, die hiervoor in ruil 1/3 strafvermindering kreeg. Een handlanger van deze getuige heeft nu verklaard dat de kroongetuige zijn verklaring tegen Bouterse geheel heeft verzonnen, juist om kans te maken op de strafvermindering.

Wanneer het hof de zaak herziet, kan het volgens De Roos niet anders dan dat Bouterse vrij gesproken wordt.

Puttense moordzaak heropend

Voor het gerechtshof in Leeuwarden is de zogeheten Puttense moordzaak heropend zoals het Hooggerechtshof in juni van dit jaar had bevolen.

De moord dateert uit januari 1994, toen werd de 23-jarige stewardess Christel Ambrosius verkracht en vermoord in een woning in de bossen bij Putten. Twee mannen zijn daarvoor veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf, maar volgens de advocaat ten onrechte. Misdaadjournalist Peter R. De Vries heeft jarenlang aandacht besteed aan de zaak in zijn tv programma's.

Het gerechtshof ging op de eerste zittingsdag met twee eisen van de advocaat van de mannen akkoord. De advocaat, mr. Knoops, wil een reconstructie van de moord en wil ook dat het DNA-materiaal opnieuw wordt onderzocht. Het moet worden vergeleken met dat van een Franse seriemoordenaar die ten tijde van de moord in Nederland is gesignaleerd.

sleeptheorie

Morgen zal vooral de zogenaamde sleeptheorie onder de aandacht komen. Justitie verklaarde indertijd dat het sperma dat op het been van het slachtoffer is gevonden, afkomstig moest zijn van een eerder vrijwillig seksueel contact. Tijdens de verkrachting zou het sperma uit de vagina van het slachtoffer zijn 'gesleept'. Dat zou verklaren waarom het DNA-profiel van het sperma niet overeen kwam met dat van de twee nu veroordeelde mannen.

Justitie baseerde de sleeptheorie op een verklaring van prof. T. Eskes. Deze heeft tijdens het herzieningsonderzoek bij het Hooggerechtshof echter verklaard dat hij deze theorie op basis van later verkregen informatie hoogst onwaarschijnlijk acht. Het aangetroffen sperma moet afkomstig zijn van de verkrachter van slachtoffer Ambrosius, aldus Eskes nu.

Bin Laden's grande finale...

eddee had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nu het einde dan mischien toch in zicht is wil de wereldwijd gezochte terrorist Osama bin Laden nog een keer 'knallen'. Dit vertelde zijn voormalige vrouw Sabiha aan het Russische station TV6.

Het plan is dat zijn zoon hem in een live-uitzending van de Arabische nieuwszender Al Jazeera dood moet schieten. Dit zal ervoor zorgen dat hij een martelaar kan worden.

Wanneer dit gebeurd is volgt een reeks van aanslagen verspreid over de hele wereld, uitgevoerd door zijn trouwe al-Qaeda medewerkers. De doelen zijn: de Eiffeltoren in Parijs, de Big Ben in Londen en Capitol Hill in de Verenigde Staten.

Als dat maar goed gaat...

"Goner" programmeurs makkelijk te vinden

Tiger had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Israël zijn de daders gevonden die het brein zijn achter het computervirus "Goner". Het bleken vier teenagers te zijn, die hun sporen niet goed genoeg hadden gewist. De FBI had het viertal al na twee dagen gevonden.

Volgens de Israelische wet hangt de virusmakers een straf van maximaal vijf jaar boven het hoofd. In dit specifieke geval valt dat voor de tieners ver te preferen boven het terugbetalen van de ontstane schade. Die wordt geraamd op ongeveer twaalf miljoen gulden.

Jim Carrey wil Amerikaan worden

Klaas Jong had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Maar wil Amerika hem wel?Eerder vandaag kon je al op Fok! lezen dat Fred Durst, zanger van de Amerikaanse hardrockband Limp Bizkit, zo snel mogelijk uit Amerika wilde vertrekken. Komiek Jim Carrey denkt daar heel anders over. Hij wil juist dolgraag Amerikaan worden!

Carrey zegt dat hij zich er al voor heeft aangemeld. Het proces kan een jaar duren. Carrey is geboren en getogen in een voorstadje van Toronto in Canada. Maar volgens hem hebben de Verenigde Staten zijn stoutste dromen waar gemaakt en daarom wil hij graag Amerikaans staatsburger zijn. Hij is echter ook trots genoeg op Canada om zijn oorspronkelijke Canadese staatsburgerschap niet op te willen geven. Binnenkort is hij dus staatsburger van twee landen.

Carrey grapte al dat hij momenteel bezig is met het uit het hoofd leren van alle hoofdsteden van de verschillende Amerikaanse staten.

Ralf Schumacher's nieuwe wapen: een bril

Raceplanet had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ralph Schumacher met brilF1-coureur Ralph Schumacher heeft bekend gemaakt dat hij volgend jaar zal racen met een bril op. De Duitse BMW-Williams coureur, broer van topcoureur Michael Schumacher, won afgelopen seizoen drie races voor het BMW-Williams team.

Schumacher beweert dat zijn ogen nog steeds goed zijn, maar hij merkt wel verschil. "Het stelt me in staat om dingen iets beter te zien en in de Formule-1 is dat essentieel. Zaak is nu om de bril tijdens het testen te proberen en eraan te gaan wennen.", vertelde Ralf.

Hoewel hij hoopt dat de bril hem een stukje verder naar voren zal helpen blijft hij wel realistisch. "Hopelijk zal de bril mij helpen het gat naar Michael te gaan dichten zodat ik meer races kan gaan winnen. Maar Michael is zeker de favoriet voor de titel volgend jaar."

Misschien heeft hij iets teveel naar Harry Potter gekeken

Bankroof op Leidseplein mislukt

thaduck had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie heeft vandaag een bank in het Hirschgebouw op het Leidseplein in Amsterdam ontruimd. Een 32-jarige Amerikaanse man probeerde onder dreiging van een bom de bank te beroven. De politie besloot een deel van het Leidseplein, het Kleine Gartmanplantsoen en de Marnixstraat enkele uren af te zetten.

De Amerikaan had middels een briefje een medewerker van de bank laten weten dat hij de bank wilde overvallen. Hij beweerde in dat briefje ook dat hij een bom in zijn rugzak had. Het personeel wist het pand snel ongedeerd te verlaten.

Een speurhond, getraind in het opsporen van explosieven, werd ingezet. Toen bleek dat er geen explosieven in de rugzak en het pand aanwezig waren kon de man worden gearresteerd.

Zaaddonor moet alimentatie betalen

multipasser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een rechtbank in Zweden heeft bepaald dat een man die sperma heeft gedoneerd voor kunstmatige inseminatie, waardoor een lesbisch paar drie kinderen kon krijgen, moet betalen voor het onderhoud van deze kinderen. Dit omdat het lesbische echtpaar na tien jaar samen te zijn geweest, uit elkaar is gegaan.

Volgens de rechtbank is onomstuitelijk bewezen dat de man de biologische vader van de kinderen is en daarom zal hij $265 (ongeveer Fl. 655,-) per maand moeten gaan betalen.

Het oordeel veroorzaakt echter wel een juridisch dilemma, want onder het Zweedse recht wordt een spermadonor niet gezien als legale ouder van kinderen die op een kunstmatige manier met zijn sperma zijn verwekt.

Het probleem is echter dat normaal gesproken spermadonoren strikt anoniem zijn. In dit geval was de man echter een vriend van het lesbische paar en is er absoluut geen twijfel over zijn rol als biologische vader.

Explosie in schaftkeet

Thijz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vanmiddag zijn drie mannen gewond geraakt door een explosie in de schaftkeet waarin zij zich bevonden. De mannen, afkomstig uit Andel, Sliedrecht en Leerdam, waren aan het werk in de bossen rond het Liendenbosch, een recreatiegebied nabij Vuren in Gelderland. Tijdens de lunchpauze in de schaftkeet staken ze enkele kaarsen aan en draaiden vervolgens hun gaskacheltje iets hoger. Dat resulteerde in een ontploffing.

Die drie liepen brandwonden aan hun handen en gezicht op en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Gorinchem.

De technische recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de explosie.

Man hakt deel van zijn penis eraf

qyuip, multipasser en Deuf hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 32-jarige Filippijnse boer die bezeten is van de bijbel heeft afgelopen vrijdag zijn penis afgehakt met een kapmes.

Hevig bloedend werd de boer door zijn familie naar het ziekenhuis gebracht, maar het afgesneden deel kon niet worden aangezet omdat het niet is teruggevonden. Hierdoor moet hij nu met een 20% korter geslachtsdeel genoegen nemen.

De man hakte zijn geslachtsdeel eraf omdat hij gelooft dat zijn penis hem zondig maakt.

Frequin in opspraak bij rechtszitting

Willibrord Frequin is maandagochtend de rechtszaal in Amsterdam uitgestuurd. Daar vindt een rechtszaak plaats tegen voorzitter Nelissen van het Kushi Instituut. Macrobioot Nelissen wordt verantwoordelijk voor de dood van twee van zijn patiënten gehouden. Hem wordt verweten dat hij hen voorhield dat zij door macrobiotische voeding zouden genezen.

Het is een rechtszaak waarvoor veel media belangstelling is, en dus was ook Frequin met zijn ploeg paraat. Toen Nelissen bij de rechtbank arriveerde kwam Frequin uit een busje op Nelissen af hollen met de vraag hoe het voelde onschuldige vrouwen de dood in te jagen. De zoon van de verdachte kreeg bovendien een vuistslag van een van Frequins mensen.

De advocaat van de verdachte, mr. B. Ficq, verzocht hierop de ploeg buiten de deur te houden, en de rechter ging daar in mee.
De zoon van Nelissen zal aangifte doen tegen de medewerker van Frequin die hem een klap gaf.

30 pct. steunt ´koude oorlog tegen de islam´

De stelling van Pim Fortuyn dat de islam een buitengewone bedreiging vormt voor de samenleving waartegen een koude oorlog is gerechtvaardigd wordt door 30% van de Nederlanders gedeeld. Een grote meerderheid van onze bevolking kan zich er dus niet in vinden.

Mensen die overwegen op Leefbaar Nederland te gaan stemmen zijn het beduidend meer eens met de stelling van Fortuyn. Van de potentiële LN stemmers is 75% het met hem eens.
Verder blijkt dat Fortuyn behoorlijk bekend is geworden. Inmiddels kent 87% zijn naam, zodat hij zich in dat opzicht kan meten met de lijsttrekkers van PvdA en VVD (Melkert en Dijkstal). Nog geen twee maanden geleden had slechts de helft van de mensen van Fortuyn gehoord.

Van de kiesgerechtigden zegt zo'n 7% tijdens de komende verkiezingen op Leefbaar Nederland te gaan stemmen. Dat zou de nieuwe partij 15 zetels in de Tweede Kamer opleveren. Over Fortuyn zijn LN-aanhangers zeer te spreken: 83% vindt hem de meest geschikte lijsttrekker en 28% wil Pim zelfs als toekomstig premier.

Bovenstaande gegevens blijken uit een onderzoek van het NIPO onder 960 kiesgerechtigden. De ondervraagden kregen begin december via de computer vragen voorgelegd over onder meer Leefbaar Nederland.

'Veel gestolen goederen op internet'

Uit het nog niet gepubliceerde onderzoek Digitale Heling van de politie blijkt dat er veel gestolen goederen op internet worden aangeboden.

De politie is inmiddels een zoekmachine aan het ontwikkelen die internet specifiek gaat scannen op het aanbieden van gestolen goederen. Een eerste proef met dit nieuwe opsporingsmiddel wordt begin volgend jaar verwacht.

Verder blijkt uit het onderzoek dat er ongeveer 500.000 advertenties zijn op Nederlandse websites. Na een steekproef werden er aanvankelijk 3000 als verdacht aangemerkt. Uiteindelijk bleek dat er 144 in aanmerking zouden komen voor nader onderzoek door de politie.

VS willen bin Laden voor militair tribunaal

Wanneer Osama bin Laden levend in handen van Amerika valt willen zij hem voor een militair tribunaal berechten. Het proces en de uitspraak vinden dan achter gesloten deuren plaats.

Mochten Britse troepen bin Laden oppakken dan staat het nog niet vast dat hij aan de VS wordt uitgeleverd. De Britten willen dan eerst de garantie dat hij niet de doodstraf krijgt.

Het lijdt volgens de Amerikanen overigens geen twijfel meer dat bin Laden achter de aanslagen op 11 september zat. Op een pas ontdekte videotape is bin Laden nogal geamuseerd over het feit dat niet alle kapers het doel van hun missie kenden.

PvdA: Licentie intrekken bij supportersgeweld

Tweede Kamerlid Middel (PvdA) wil dat de KNVB de licentie van voetbalclubs intrekt als zij het gedrag van hun supporters niet onder controle kunnen houden.

Middel zei dat tijdens de behandeling van de sportbegroting. Volgens hem neemt de KNVB te weinig maatregelen tegen clubs waarvan de supporters racistische spreekkoren aanheffen. Ook zou de KNVB de clubs punten in mindering kunnen brengen.

De voorgestelde maatregelen van de PvdA zijn voor het CDA veel te drastisch. Het Christen Democratisch Appèl ziet meer in het opleggen van boetes aan clubs. Ook zouden wedstrijden zonder publiek kunnen worden gespeeld.

Máxima krijgt advies van Republikein

Máxima Zorreguieta krijgt advies over het culturele en maatschappelijke leven in Nederland van Andree van Es.

Dat is zeer opmerkelijk daar mevrouw Van Es in het verleden fractievoorzitter was van de Pacifistische Socialistische Partij (PSP) die, voordat de partij opging in GroenLinks, in de Tweede Kamer altijd voor de afschaffing van de monarchie pleitte.

Directeur Brouwers van de RVD meent dat het in een democratie mogelijk moet zijn dat een republikeinse de toekomstige vrouw van de kroonprins rondleidt. Op die manier wordt de introductie zo breed mogelijk.

=

Máxima zal dan ook wel wat vloekwoorden leren, want grappig in dit verband is ook de volgende uitspraak van Van Es uit Trouw van 3 feb 2001:

"De Bond tegen het vloeken heeft aan mij vast de handen vol. Niet dat ik nou de hele dag loop te vloeken, maar ik schrik er ook niet voor terug. Waarom ik het doe? Uit boosheid. Verontwaardiging. Om iets kracht bij te zetten. En in feite maakt het voor mij dan geen verschil of ik Gods naam of die van bepaalde lichaamsdelen ijdel gebruik.

Is er leven na de dood?

De vraag of er leven na de dood is, is door een Nederlands onderzoek min of meer bevestigend beantwoord. 344 Patiënten die een hartaanval overleefden zijn onderzocht, en meer dan tien procent hiervan ervoer onder meer emoties en heldere gedachten terwijl ze klinisch dood waren.

'Klinisch dood' houdt in dat je geen pols meer hebt, niet meer ademt en geen hersenactiviteit vertoont. Het onderzoek wordt binnenkort gepubliceerd in het Britse medische tijdschrift The Lancet.

De conclusies uit het tweejarige onderzoek komen overeen met de resultaten van een eerder gehouden Brits onderzoek. Hierbij bleek tien procent van de deelnemers het gevoel te hebben gehad dat ze uit hun lichaam zweefden.

Bijna-dood-ervaringen of BDE's komen al eeuwen voor. De getuigenissen spreken onder meer van een gevoel van vrede en intens geluk, het niet meer hebben van een lichaam en het ontmoeten van een mysterieus wezen.

Het Nederlandse onderzoek, dat plaatsvond in tien Nederlandse ziekenhuizen, is het grootste dat tot nu toe naar het leven na de dood is gedaan.

qyuip en Hector meldden dit bericht via de newssubmit, waarvoor dank.

Celine Dion maakt comeback

Goed nieuws voor de fans, slechte tijden voor de haters: Celine Dion komt terug. Ze heeft twee jaar pauze genomen in haar carrière om een familie te starten met haar man Rene. In januari beviel ze dan ook van een zoon.

Nu kruipt ze echter weer langzaam in de schijnwerpers. In maart 2002 zal een nieuw album van haar verschijnen. Daarnaast gaat ze drie jaar in Las Vegas wonen zodat ze 200 shows per jaar kan gaan verzorgen in Caesar’s Palace. In dit hotelcomplex is een replica gebouwd van het Colloseum in Rome.

Fred Durst verlaat Amerika

Zanger Fred Durst van Limp Bizkit is de Amerikaanse mentaliteit zat. Hij wil weg uit Amerika en is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe woning, in Europa.

De zanger kan de Amerikaanse houding tegenover hem en Limp Bizkit niet meer hebben. "Er is daar geen loyaliteit. In Europa wel, daarom wil ik hierheen. Ik ben op zoek naar een huis net buiten Londen."

Fred Durst, die onlangs nog drie MTV Awards won, heeft zijn relatie met het voormalig Playboy-model Jennifer Rovero onlangs verbroken. Ze hebben een zoontje, Dallas, dat slechts twee maanden is.

Tea Leoni wederom zwanger

Actrice Tea Leoni, in Nederland vooral bekend van de sitcom 'The Naked Truth', verwacht samen met David Duchovny haar tweede kindje. De baby wordt verwacht in de lente van het komende jaar, zo meldde de woordvoerster van het koppel.

Leoni en Duchovny zijn al ruim vier jaar met elkaar getrouwd en ze hebben samen ook al een twee jaar oud dochtertje, Madelaine West.

Leoni werd, naast bovengenoemde comedyserie, vooral bekend van haar rollen in de films 'Deep Impact' (1998) en 'Jurassic Park III' (2001). Duchovny kennen we als Fox Mulder in The X-Files, waarmee hij vorig jaar gestopt is.

Spaanse voetbalclub bespaart op kauwgom

De Spaanse club Rayo Vallecano geeft geen gratis kauwgom meer aan de spelers. Dit uit het oogpunt van bezuinigingen. De ploeg moet het dit jaar ook stellen met slechts twee shirts per speler. Als ze een derde willen hebben, moeten ze dat zelf kopen in de fanshop naast het stadion.

De club uit de arbeidersbuurt van Madrid heeft een jaarlijks budget van slechts 12 miljoen euro en is hiermee één van de armste ploegen in de Spaanse Primera Division. Vallecano staat laatste in de competitie.

Het bestuur had de spelers gevraagd niets over de kauwgom-maatregel naar buiten te brengen, maar dat is nu toch gebeurd. Het levert de club een besparing op van 504 euro per jaar.

George Best krijgt levertransplantatie

De legendarische Noord-Ierse voetballer George Best krijgt een levertransplatie.
Door jarenlang drankmisbruik vernielde de nu 55-jarige oud-voetballer van Manchester United zijn lever volledig.
De voormalige voetballer verklaarde in het Britse blad The Sun dat hij bang is dat er mensen zijn die vinden dat hij een levertransplantatie niet verdient: "Er zullen wat opgetrokken wenkbrauwen zijn wanneer ik transplantatie onderga. Mensen zullen waarschijnlijk zeggen dat er zieken zijn die het meer verdienen", aldus Best.

De operatie zal zomer 2002 plaatshebben. In maart 2000 overleed de voetbalvedette bijna toen zijn lever dienst weigerde.

Paniek om niets: antraxpoeder blijkt cocaïne

Rop2000 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een zending goederen uit Peru heeft gezorgd voor een groots antrax alarm bij een chemisch bedrijf in het Noord-Italiaanse Cuneo. Toen medewerkers ontdekten dat uit een van de pakketten wit poeder kwam en dachten meteen aan antrax. Onderzoek wees echter uit dat er geen miltvuurpoeder in het pakket zat, maar 25 kilo cocaïne, met een straatwaarde van een kleine 4 miljoen euro.

Er wordt nog onderzocht hoe de cocaïne heeft kunnen belanden bij het chemische bedrijf, dat een volkomen legale zending spullen uit het Peruaanse Callao verwachtte.

Lennox Lewis wil stoppen met boksen

De Brit Lennox Lewis is van plan volgend jaar te stoppen met boksen. Het wereldtitelgevecht tegen Mike Tyson wordt dus de laatste wedstrijd van de Brit. De 36-jarige bokser heroverde afgelopen maand zijn wereldtitel in het zwaargewicht. In Las Vegas versloeg hij de Amerikaan Hasim Rahman.

Het was de derde keer dat Lewis wereldkampioen werd; alleen Muhammed Ali en Evander Holyfield behaalden in het verleden dezelfde prestatie.

Iraanse hoofdredacteur krijgt zweepslagen

Vrije pers in Iran is vooralsnog ver weg. De hoofdredacteur van een hervormingsgezind weekblad is veroordeeld tot dertig zweepslagen en een boete van 1250 gulden. Bovendien mag hij zijn vak drie jaar lang niet uitoefenen. Zijn tijdschrift zou zich beledigend hebben uitgelaten over het justitiële systeem in Iran. In Iran zitten zo'n vijftien journalisten vast wegens kritiek op het Iraanse regime. Het gaat dan vooral om opmerkingen aan het adres van de Islamitische geestelijkheid die de touwtjes nog altijd stevig in handen heeft.

Lijsttrekker van LN is nog niet bekend

Calella had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Leefbaar Nederland is blijkbaar nog niet zo duidelijk als dat ze zelf zo graag willen zijn. Op de officiele site van Leefbaar Nederland staat namelijk het volgende onder het kopje veelgestelde vragen:

Wie is de lijsttrekker van Leefbaar Nederland?

De lijsttrekker is nog niet bekend. Leefbaar Nederland heeft ervoor gekozen om eerst het definitieve verkiezingsprogramma te schrijven alvorens de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamer-verkiezingen (op democratische wijze) samen te stellen.

Ebola-uitbraak in Gabon

Het ebola-virusDe World Health Organisation (WHO) heeft officieel bevestigd dat er in het Afrikaanse land Gabon tenminste één persoon gestorven is aan het dodelijke ebola-virus.

Eerder meldde de WHO dat er tien personen gestorven waren aan een 'mysterieuze ziekte' in een land in centraal Afrika. Nu duidelijk is dat ebola de doodsoorzaak is van één van deze doden, vreest de WHO voor een nieuwe ebola-epidemie. In 1996 stierven in dezelfde streek 66 mensen aan ebola.

De vrees voor een epidemie wordt nog versterkt doordat er afgelopen vrijdag in Congo 28 mensen zijn gestorven aan bloedkoorts (hevige koorts in combinatie met inwendige bloedingen). Deze symptomen komen ook voor bij besmetting met ebola.

Voor ebola is nog steeds geen medicijn of vaccin beschikbaar. De meeste geïnfecteerde personen sterven binnen een paar dagen. Vorig jaar stierven 170 mensen in Oeganda aan een ebola-uitbraak.

Ronaldo scoort voor het eerst in 2 jaar

Voor het eerst in twee jaar heeft Ronaldo weer eens een doelpunt gemaakt. De Braziliaanse aanvaller schoot zondag Inter op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Brescia (1-3). Hij rondde in de 19e minuut een een-tweetje met Vieri overtuigend af.

,,Ik voel me heerlijk, dit is een geweldige dag'', jubelde Ronaldo na afloop. ,,Ik wil mijn trainer Hector Cuper bedanken. Hij had vertrouwen in mij en gaf mij een basisplaats.''

Zijn laatste doelpunt scoorde Ronaldo op 21 november 1999 bij Inter - Lecce, alvorens hij hinkend van het veld afging en twee jaar blessureleed doormaakte. Eén minuut na Ronaldo's treffer maakte Brescia gelijk door de Albanees Igli Tare. Na de rust sloeg Inter's topscorer Vieri toe met twee doelpunten, 1-3. Ronaldo begon voor het eerst in de basis. Coach Hector Cuper liet hem 66 minuten staan.
Bij zijn wissel kreeg de Braziliaanse stervoetballer, tweemaal beste voetballer van de wereld, een ovatie van de meegereisde Inter-fans.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.