FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 30 september 2000

Miranda mag blijven

Om vier uur werden Miranda en Rex naar de dagboekkamer geroepen. De bewoners moesten in de woonkamer stemmen en vervolgens hun stem motiveren.

Koos was de enige die vond dat Rex zou mogen blijven. De rest was het er allemaal over eens dat Miranda de juiste keuze was. Koos kon zijn keuze om Rex te laten blijven niet echt motiveren en heeft er ècht geen problemen mee om Rex te laten gaan. Hij zegt zelfs over Miranda dat zij beter in zijn systeem past, "Want zij is lekker rustig."

De keuze was dus overduidelijk: Miranda mag blijven. Nadat iedereen hun keuze gemotiveerd had, werden Rex en Miranda bij de groep geroepen. Kim vertelde de twee het resultaat. Miranda reageerde verrast en Rex was duidelijk teleurgesteld maar pakte het toch goed op.

Ook goud voor hockeymannen

Op de op 1 na laatste dag van de Olympische Spelen maakten de Nederlandse hockeyers het wel erg spannend. De gehele tweede helft leek het erop alsof er relatief gemakkelijk gewonnen zou worden. Stephan Veen nam drie treffers voor zijn rekening en bracht de scrore op 3-1. De voorsprong werd binnen 5 minuten uit handen gegeven: 3-3. Dus moest er verlengd worden, wat echter geen beslissing bracht. Nederland won uiteindelijk door de strafballen te winnen met 5-4.

Een groot aantal spelers neemt na de Olympische Spelen afscheid van het Nederlands team. Brinkman, Veen, Jansen, Van Pelt, en wie weet zelfs coach Hendriks. Want hij heeft alles al gewonnen, en het zal geen makkelijke klus worden om de komende jaren alle gewonnen titels te moeten verdedigen.

De Statistieken, we staan nu 9de
11 Goud
8 Zilver
4 Brons

Dat brengt het totaal op maarliefst, reden voor een feestje dus

BB is watching Britney

Tienerster Britney Spears mag dan miljoenen verdienen met haar plaatjes, het lijkt er op dat Ma Spears haar voor geen meter vertrouwt. De sexy blondine wil namelijk alleen gaan wonen in een appartement in New York, maar moeders wil daar niets van weten.

Spears heeft net een appartement gekocht in Greenwich Village, de dure buurt van New York, waar ze een paar miljoen voor heeft betaald. Helaas, mamma Lynne staat erop dat Britney's grote broer Bryan bij haar intrekt om haar in de gaten te houden.

Tot nu toe woonde Britney nog gewoon thuis bij haar familie in L.A.. Het appartement in New York zou haar uitvalsbasis worden voor haar tournees. Dat gaat dus mooi niet door. Misschien is moeder Spears bang dat er een FOK!ker bij Britney langs komt .

De mens met uitsterven bedreigd

Stephen Hawking, een van 's werelds bekendste natuurkundige, denkt dat de mens in de loop van het huidige millennium zal uitsterven. Hij maakt zich zorgen over het broeikaseffect. De atmosfeer zal steeds heter worden, totdat de aarde uiteindelijk een soort Venus wordt, met een atmosfeer van kokend zwavelzuur.

De enige manier om het voortbestaan van de mensheid te garanderen, zou het koloniseren van andere planeten zijn, aldus Hawking. Welke planeet of planeten de mensheid dan zou moeten gaan bewonen, zei hij er niet bij. Wel zei hij dat de aarde de meest geschikte planeet in ons zonnestelsel is.

Joop verkoopt Showbiz City

In 1997 opende Joop van den Ende vol trots zijn "Showbiz City" in Aalsmeer, inmiddels is het doek al weer gevallen. Evenementenbureau Wentink Events heeft het glamourcentrum overgenomen en gaat het voortaan "EventCentre Aalsmeer" noemen.

Showbiz City zou jaarlijks een half miljoen bezoekers moeten trekken. Dit aantal is wel gehaald, maar dan uitgespreid over haar hele bestaan .

Pas op voor bavianen

Illegaal uit Noord-Afrika geïmporteerde apen dreigen een modeverschijnsel te worden in Franse voor- en slaapsteden. De beestjes zijn mogelijk nog gevaarlijker dan pitbulls. De Franse veeartsenijkundige dienst heeft daarom de afgelopen dagen via radio en tv gewaarschuwd voor de ernst van de situatie.

Het gaat om de macaca sylvanus, een soort baviaan zonder staart zoals er sinds 1740 al tientallen in vrijheid leven op de rots van Gibraltar. Dat is een bedreigde diersoort uit Marokko en Algerije. Handel in die beesten is daarom verboden, maar kennelijk worden er toch exemplaren gesmokkeld.

"Jong zijn de macaca sylvanus, een soort baviaan zonder staart verschrikkelijk leuke beestjes. Maar als ze 4 à 5 jaar oud zijn, proberen vooral mannetjes dominant te worden en vallen bij gebrek aan soortgenoten mensen aan.

Er doen geruchten de ronde dat in Frankrijk inmiddels ook gevechten worden georganiseerd tussen de 60 cm. grote, 15 kilo zware bavianen, met hoektanden van zo'n vijf centimeter lang.

Als de diertjes in contact met mensen zijn geweest, kunnen ze niet meer terug naar de natuur of naar een troep soortgenoten in een dierentuin, waar ze meteen worden uitgesloten. Dierenasiels nemen ze ook niet op, omdat het bezit ervan verboden is.

De enige oplossing is eigenlijk de apen af te maken. Gevreesd wordt dat eigenaren dat niet over hun hart kunnen verkrijgen, en de beesten daarom maar loslaten in een bos. Met alle gevaren vandien, voor zowel mens als natuur.

Kandidate het huis uitgezet

Nee, niet uit het Big-Brother-huis, maar uit het ouderlijk huis, is de de 28-jarige Annemarie Hospers uit Schiedam, gezet. De bruidskandidate van het programma "Ja ik wil een miljonair!" , werd door haar moeder en stiefvader op straat gezet, toen deze vernamen dat zij mee zou doen aan de TV-show. Ook zou er door de man fysiek geweld zijn gebruikt tegen zijn dochter.

De stiefvader heeft haar per brief te kennen gegeven dat ze het huis moet verlaten en binnen een maand haar spullen op moet halen.

De programmamakers hebben via de gemeente Schiedam een woning voor Annemarie geregeld, waar ze volgende week in kan.

Ook van Moorsel 3 x goud

Leontien van Moorsel of eigenlijk Zijlaard, zoals ze in Sydney te boek staat, heeft vannacht voor de derde keer deze Spelen een gouden medaille omgehangen gekregen. In de individuele tijdrit was ze wederom veels te sterk voor de rest van het veld. Echt spannend was de strijd niet, want met de eerste tussentijden, was al duidelijk dat alleen een lekke band haar nog van de hoogste plek op het erepodium kon houden.

Met dit succes van Leontien staat de Nederlandse medailleteller op: 9 x goud, 8 x zilver en 4 keer brons. De teller zal vandaag nog zeker oplopen, alleen de kleur van die plak(ken) is(zijn) nog niet zeker.

Paulus heeft de bus verlaten!

Voor degene die het nog interesseert , had jop ons een nieuwtje te melden:

Zoals eerder bericht dat Paulus De Bus zou gaan verlaten, heeft tie dat nog gedaan ook.
Hij is vandaag om 16:15 uur de bus uitgestapt om thuis eens lekker met z'n vriendin en familie te praten onder het genot van een 'pintje'.

Ben benieuwd wie/wat er terug komt.

Voor degene die het HAGELSLAG mysterie ook volgen (is echt heel grappig), Koen is bezig een nieuw mysterie te creëren, namelijk met deeg! En hij blijft volhouden dat hij niets met die hagelslagaffaire te maken heeft, terwijl heel Nederland heeft kunnen zien dat hij er achter zit.

Treinreizigers wegsturen en wegwezen

De Intercity van 17.29 uur van Den Haag naar Leiden en Amsterdam CS is donderdagmiddag zonder passagiers vertrokken. De boze machinist weigerde reizigers mee te nemen omdat de verkeersleiding hem het voor deze spitsdienst gebruikelijke tweede treinstel weigerde. De machinist vond dat zijn trein te vol was om veilig te kunnen rijden.

De machinist was door collega’s, de stationschef en passagiers niet op andere gedachten te brengen. Een tweede treinstel dat leeg langs het perron stond mocht ondanks het verzoek van de machinist niet aan zijn trein worden gekoppeld. De man vond toen dat hij "een voorbeeld moest stellen".
Even later vertrok de machinist inderdaad met zijn trein, honderden woedende en verbouwereerde reizigers op het overvolle perron achterlatend. Uiteraard was de volgende trein, waarvoor onder andere het gewraakte treinstel werd ingezet, daardoor nog voller.

Onder de forensen bestond geen begrip voor de eenmansactie, waarvoor NS-collega’s zich ook verontschuldigden. "Hoezo is de trein te vol? Deze trein is altijd zo vol. Het is net een sardines-expres" , aldus een boze reiziger.

Met dank aan Dixidito!

Schuilplaats Al Capone te koop

De schuilplaats die Al Capone bouwde om Chicago te kunnen ontvluchten als de grond hem weer eens te heet onder de voeten werd, zowel letterlijk als figuurlijk, staat te koop. Dit meldde een veilingmeester vrijdag.

Het landgoed telt 162 hectare grond in noordwest Couderay, Winsconsin. Het is omgetoverd in een toeristische trekpleister met een souvenirwinkels en een restaurant (in de voormalige garage) en zal in vier percelen worden verkocht. Bij aanschaf krijgt de koper de wachttoren, de cellen en de 46 cm dikke stenen muur, die kogels tegen moest houden, er gratis bij.

Nadat Capone naar Alcatraz werd gestuurd voor belastingontduiking (in 1931) stond het jaren leeg. De gangster zelf stierf in 1947 in Miami aan syfilis. Het landgoed was vanaf 1959 in het bezit van een restaurateur uit Chicago.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.