FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 30 augustus 2000

Bijna 300.000 condooms gestolen

vats had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bij een bedrijf aan de Penningweg in Etten-Leur zijn deze week bijna 300.000 condooms gestolen. De daders namen 34 dozen vol rubbertjes mee. De waarde van de buit is ruim 25.000 gulden. De bedrijfsleiding en politie hebben geen idee wat de dieven met zoveel condooms moeten.

Nou, er is maar één ding waar je condooms voor gebruikt

Uw man is toch niet dood

scarefreak had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie in Zutphen heeft dinsdagavond de familie van het slachtoffer van de gasexplosie in de flat aan de Zutphense Haesebroeckstraat haar excuses gemaakt voor het verspreiden van het bericht dat de 45-jarige man afgelopen donderdag is overleden. De man ligt nog steeds in coma in het Brandwondencentrum Beverwijk.

Oeps.... foutje bedankt!!!

Zware straffen voor skinheads

Een Oost-Duitse rechtbank heeft 3 skinheads tot forse gevangenisstraffen veroordeeld wegens de moord op een Mozambikaan. Een 24-jarige man werd tot levenslang veroordeeld. Twee 16-jarige extreem-rechtse jongeren werden elk tot 9jaar cel veroordeeld.

De drie mishandelden de Mozambikaan in de nacht van 10 op 11 juni in een park in Dessau. Hij overleed 3 dagen later aan zijn verwondingen. De drie zeiden uit haat tegen vreemdelingen te hebben gehandeld.

Je zou ze toch een enkel reisje gevangenis in Mozambique geven...

Mensenlijk hoofd in kabeljauw

illco had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Medewerkers van een visverwerkings- bedrijf in het Australische Cairns hebben een mensenhoofd gevonden in de maag van een reuzachtige kabeljauw. De ontdekking werd gedaan tijdens het fileren van het ruim 44 kilo wegende beest. Het hoofd van de man was nog geheel intact. De politie onderzoekt of het het hoofd van de visser is die zondag van een boot viel en sindsdien spoorloos is.

Dan weet je gelijk wat er in je vissticks zit .

$ 20 miljoen vergokt

De rijkste man van Australië, Kerry Packer, die ook bekend staat als een van de grootste gokkers ter wereld, heeft tijdens een 3-daags "gok-tripje" in Las vegas, zeker 20 miljoen dollar verloren.

Ookal is Packer ruim 11 miljard gulden waard, dit moet hij niet te vaak doen. In 10 maanden tijd heeft hij al meer dan 100 miljoen gulden verloren in casino's.

Behalve de Sultan van Brunei en de internatinale wapenhandelaar Adnan Khashoggi zijn er naar verluidt geen andere gokkers die met zulke hoge inzetten spelen.

Laat die vent eens een daggie niet gokken en ff wat doneren aan het Ted-fonds .

Bedorven nasi voor studenten

Zo'n 100 eerstejaars studenten van de Hogeschool Holland uit Diemen heeft gisteravond op een kampeerterrein in Almere een voedselvergiftiging opgelopen na het eten van waarschijlijk bedorven nasi.

De nasi stond gisteravond op het menu en was klaargemaakt door de organisatie die belast is met de voedselvoorziening voor de studenten. Direct na het eten van het rijstgerecht, begon een flink aantal studenten te braken. Het eten was duidelijk niet zo best. Een aantal studenten zou er ernstig aan toe zijn en met schuim op de mond zijn afgevoerd.

Fijn zo'n introductie-week! Zo begint het studiejaar lekker.

Woodstock wordt theater

De boerderij, waarbij in 1969 het fameuze Woodstock-festival werd gehouden, wordt een theater. Gouverneur George Pataki en projectontwikkelaar Alan Gerry hebben een plan daarvoor dinsdag in de boerderij bekendgemaakt.

De 71-jarige Gerry kocht de boerderij en het omliggende land een paar jaar geleden. In het theater, waar ruimte is voor 4000 toeschouwers, zullen voorstellingen op het gebied van dans, toneel en muziek worden gegeven. Ook kan de achterzijde van de zaal worden geopend, waardoor nog eens zo'n 15.000 man in de open lucht een voorstelling kunnen bijwonen.

Pataki is in zijn nopjes met de plannen. "Woodstock was een historische gebeurtenis die jaarlijks duizenden pelgrims blijft trekken. Het blijft de perfecte plaats voor vermaak en gastvrijheid". Het Woodstock-theater moet in 2003 opengaan.

Gehackte Bierpomp

NoE had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Haagse bar is tijdens het spitsuur zonder bier komen te zitten, doordat hackers het computersysteem plat wisten te leggen.

"Café brasserie De Eeuwige Jachtvelden" aan het Haagse Plein beschikt over een grote hoeveelheid elektronica. Zo ziet de brouwerij op afstand wanneer er nieuw bier geleverd moet worden, maken klanten via internet reserveringen en geven de obers de bestellingen via een handcomputertje door aan de keuken.

Eigenaar Hans de Bruijn kreeg het idee dat er iets mis was toen hij drie dagen lang geen enkele reservering via de website binnenkreeg, terwijl normaal ruim 100 mensen op die manier een tafel regelen.

Vrijdagavond, tijdens het drukke borreluur, sloeg echter de vlam in de pan. De Bruijn: "Op een gegeven moment was het witbier op. Dat kan eigenlijk niet, want de brouwer houdt via internet zelf in de gaten of er nog genoeg gerstenat in de vaten zit."

Uit contact met de internetprovider bleek dat hackers ingebroken hadden in het computersysteem van de zaak. "Hierdoor kon 3 dagen lang niet meer via internet gereserveerd worden, maar werd bovendien het voorraadbeheer door elkaar gegooid. Ook het systeem waarmee de bestellingen aan de keuken doorgeven worden functioneerde niet meer zoals het hoorde", aldus De Bruijn.

De Bruijn kan en wil geen precieze uitspraken doen over de geleden schade, maar meldt wel dat het om vele duizenden pieken gaat. Hij overweegt zijn internetprovider aansprakelijk te stellen voor de schade.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.