FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 25 augustus 2000

Rus eet moeder...

Puffin had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een rus heeft in beschonken toestand zijn moeder 30 centimeter korter gemaakt door haar hoofd los te koppelen van haar lichaam. Vervolgens wat ingewanden verwijderd (Ja het wordt nog onsmakelijker).
Haar lever heeft hij op de grill gelegd en vervolgens opgegeten. Volgens de plaatselijke media, was de man geen onbekende van de geestelijke gezondheidszorg aldaar. Hij had eerder ook al eens zijn zus aangevallen.

Leverpasteitje, moeder?

Buitenaards leven stapje dichterbij

De kans dat zich binnen ons zonnestelsel ander leven bevindt, is een stap dichterbij gekomen. Op een maan van de planeet Jupiter zijn aanwijzingen gevonden dat zich beneden het oppervlak van de planeet een oceaan met water bevindt.

De nieuwe aanwijzingen zijn afkomstig van de ruimtesonde Galileo. Die scheerde begin dit jaar dicht langs Europa, een van de manen van Jupiter. Op de foto's die nu zijn geanalyseerd, zijn grote brokken gescheurd ijs te zien. Volgens wetenschappers zijn die ooit in een vloeibare oceaan ontstaan, die nu op zo'n 7,5 kilometer diepte ligt.
Lange tijd is aangenomen dat zich geen vloeibaar water op Europa meer bevindt. Analyse van magnetische gegevens van Europa doen wetenschappers nu concluderen dat de kans daarop toch nog niet is vervlogen. Als de bevindingen inderdaad juist zijn, bestaat de kans dat zich in het water bacteriën hebben ontwikkeld.

Op aarde is de aanwezigheid van water voorwaarde geweest voor de ontwikkeling van leven.

Smashing Pumpkins clip té schokkend

De Amerikaanse band Smashing Pumpkins heeft de muziekwereld flink geschokt. De nieuwe videoclip wordt niet in zijn geheel getoond op televisie, maar is wel te zien op de officiële website van de groep.

De controversiële clip voor hun nieuwste single 'Try, Try, Try' is gemaakt door regisseur Jonas Akerlund. Hij was ook verantwoordelijk voor de controversiële video van de Britse band Prodigy 'Smack My Bitch Up'. Deze clip werd eveneens niet voor elf uur 's avonds op televisie getoond. De video van Smashing Pumpkins laat een dag uit het leven van een verslaafd paar zien. Ze stelen om drugs te kopen en spuiten heroïne in openbare ruimtes. Aan het eind van de clip blijkt het meisje zwanger te zijn en krijgt een miskraam. Deze beelden zijn te schokkend en worden dan ook niet getoond.

De zanger Billy Corgan van de Smashing Pumpkins vindt de video pure kunst. Voor fans met een sterke maag, de clip is te zien op de website (www.smashingpumpkins.com).

Kleuters spelen botsautootje in showroom

Cas had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twee jongetjes, zeven en negen jaar oud, hebben voor tonnen schade aangericht in een garage in Laxou bij de Franse stad Nancy.
De knaapjes waren 's avonds de showroom binnengedrongen om
botsautootje te gaan spelen met de splinternieuwe modellen.

Volgens de politie wisten ze een auto te starten, omdat het
sleuteltje nog in het contact zat. Binnen een kwartier hadden ze 23 nagelnieuwe Fords zo goed als total loss gereden .
De garagehouder, die werd gealarmeerd door het kabaal, slaagde er pas na tien minuten in om de joyridertjes achter het stuur vandaan te halen. De politie bracht ze naar huis.

Hun ouders zullen voor de schade moeten opdraaien.

Pokey virus, erger dan I love you-virus

_joepie_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Verenigde Staten is weer een nieuw virus ontdekt. Het 'Pokey'-virus werkt net als het 'I love you'-virus, alleen kan het meer schade veroorzaken. Dat meldt een anti-virussoftware bedrijf in Amerika.
Het Japanse bedrijf Trend Micro dat onder meer in Amerika is gevestigd, ontdekte het virus vorige maand als eerste. Bij het elektronisch berichtje wordt het Japanse Pokémon stripfiguurtje Pikachu gestuurd. Het virus heeft daarom de naam 'Pokey' gekregen.

Het Pokey-virus werkt hetzelfde als het 'I love you'-virus dat dit voorjaar in de hele wereld voor vele miljoenen guldens schade heeft veroorzaakt. Maar dat virus bleek niet echt vernietigend te zijn. Het Pokey-virus blijkt wel soms besturingssystemen lam te leggen. "Maar gelukkig is Pokey nog op weinig plaatsen ontdekt, en verplaatst het zich heel langzaam", licht een woordvoerder van Trend Micro toe. In Japan zijn nog geen meldingen van Pokey.

et Pokey-virus wordt actief als de bijlage bij een e-mailbericht wordt geopend. Daarbij wordt het virus doorgestuurd naar de adressen in de adressenlijst. In sommige gevallen werden computers onbruikbaar omdat het besturingssysteem niet meer functioneerde.

Het e-mailtje heeft als titel 'Pikachu Pokémon' met als bijlage 'Pikachu is your friend'. Als de bijlage geopend wordt, krijgt de computergebruiker een plaatje van Pikachu op het beeld met daarbij de mededeling:

"Between millions of people around the world I found you. Don't forget to remember this day every time MY FRIEND."

Aangeraden wordt om het e-mailtje te verwijderen zonder de bijlage te openen.

Beenhakker technisch directeur bij Ajax

Deuf had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Leo Beenhakker is de nieuwe Technisch Directeur van Ajax. Don Leo treedt vanaf 1 september bij de Amsterdamse club in dienst. Beenhakker wordt bij de koploper in de KPN Eredivisie verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken op de lange termijn.
De 58-jarige Beenhakker was al eerder werkzaam bij Ajax. Hij zat van 1979 tot maart 1981 en 1989 tot september 1991 bij de club uit de Watergraafsmeer op de bank. Beenhakker werd in zijn loopbaan zeven keer landskampioen. In 1980 en 1990 veroverde hij met Ajax de titel. Als trainer van Feyenoord toonde hij zich in 1999 de sterkste van Nederland. In Spanje legde Beenhakker tussen 1986 en 1989 met Real Madrid vier keer beslag op het landskampioenschap.

Nieuw deel dagboek C. Adriaanse

Jawel C. Adriaanse heeft woord gehouden en ons het tweede deel van zijn dagboek opgestuurd, exclusief voor publicatie op FOK!.

00.30 uur
Morgen even naar de maten van Leo vragen en kijken of ik wat met zijn haar kan doen. Qua haar had ik liever van der Lem gehad. Iets stugger, mooier vallend haar. Bij Beenhakker is het meer alsof het net in brand heeft gestaan en iemand het met een hark heeft proberen uit te slaan.
We zien wel.
De rest lees je hier.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.