FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 26 augustus 2000

Ongewilde Drugs voor Jongeren

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jongeren op Texel, die gaan stappen in De Koog, moeten heel goed uitkijken dat zij niet ongewild drugs krijgen toegediend. De laatste weken zijn er volgens de politie verschillende jongeren in de badplaats het slachtoffer geworden van een onbekende drug.
De slachtoffers hebben tijdens het uitgaan min of meer het bewustzijn verloren. Ze ''vonden'' zich terug op plaatsen waarvan zij absoluut niet wisten hoe ze daar terecht zijn gekomen.
De politie sluit niet uit dat de jongeren de drug tijdens cafébezoek ongewild hebben ingenomen. Het goedje kan stiekem in de glazen met drank zijn gedaan.

Rechtszaak domein Jaarbeurs.com

R@b had ons via de newssubmit

De Vereniging Ko­ninklijke Jaarbeurs en Jaarbeurs BV in Utrecht claimen de internetnaam www.jaarbeurs.com . Alkmaarder Elmer Hoeksema, handelend onder de naam Insti­tuut voor Technische Informa­tica (ITI) heeft de naam laten registreren. Hij werd gisteren in een kort geding gedagvaard om de aanduiding aan de Jaarbeurs over te dragen.
De Alkmaarder was aangeboden de aanduiding op kosten van de jaarbeurs over te dragen. ITI had de internetnaam korte tijd gebruikt om naar zijn com­putercursussen in de Utrechtse jaarbeursgebouwen te verwij­zen. Momenteel verschijnt slechts de melding dat de site tijdelijk buiten gebruik is. ITI-eigenaar Hoeksema over­weegt via de site een overzicht van alle jaarbeurzen te gaan presenteren. Die zouden dan via www.jaarbeurs.com kunnen adverteren.
,,Een losse flodder", noemde de advocate van de Jaarbeurs dat plan. Ze wees er­op, dat het Alkmaarse automatiseringsbedrijf volgens de Kamer van Koophandel cursussen verzorgt. De raadsvrouwe vroeg om overdracht van de naam op straffe van een bedrag van tien­duizend gulden per dag bij in gebreke blijven en een voorschot van vijfduizend gulden vanwege de nu al geleden scha­de.
De rechter doet volgende week donderdag uit­spraak.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
©FOK.nl e.a.