FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 13 juli 2000

Werknemer McDonald's te lief

Een 23-jarige ex-werknemer van McDonald's in Frankrijk heeft zijn vroegere werkgever voor de rechter gedaagd. Hij beweert dat hij vorig jaar is ontslagen, omdat hij een arme vrouw een gratis hamburger heeft gegeven.

Hij hoopt op een schadevergoeding ter hoogte van een jaarsalaris. Of hij dit ook krijgt is nog maar de vraag, want de advocaat van de filiaalhouder van McDonald's in Lescure d'Albigeois, waar de ontslagen jongen werkte, overlegde 32 attesten aan de rechter over fouten die de exwerknemer op zijn werk zou hebben gemaakt.

Op 25 oktober doet de rechter uitspraak.

Supportersnamen op voetbalshirts

Supporters van de Spaanse voetbalclub Alaves worden op een wel heel bijzondere manier bedankt voor de aanschaf van hun seizoenskaart. De club is van plan om op de spelersshirts de namen te zetten van alle 13.000 supporters die een seizoenskaart hebben gekocht.

Indien er nog meer supporters een seizoenskaart kopen, dan is dat ook geen probleem, want er is nog plek voor 20.000 extra namen, uiteraard in hele kleine lettertjes .

Heel eerlijk

Een Argentijnse toerist die zijn rugzak met 28.000 dollar in een Cubaanse apotheek had laten staan, heeft zijn centen terug dankzij een eerlijke medewerker. De 72-jarige Jesus Fernandez Curbelo rende de bus met Argentijnse toeristen achterna om de rugzak terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

"Wat ik deed zou ik 1000 keer overdoen. Het was simpel wat mijn ouders mij hebben geleerd", aldus Curbelo.

Blijft alleen de vraag wat een toerist met $28.000 cash in Cuba doet .

Feyenoord-fan eist smartengeld

Een supporter van voetbalclub Feyenoord eist ruim een ton smartegeld van de KNVB, omdat deze hem onterecht een stadionverbod heeft opgelegd. In totaal mocht hij 115 wedstrijden van de club uit Rotterdam-zuid niet bijwonen en per gemiste wedstrijd eist hij nu 1000 piek.

De KNVB legde de Rotterdammer in oktober 1997 een vierjarig stadionverbod op, omdat hij verdacht werd van betrokkenheid bij de voetbalrellen in Beverwijk.

Lees hier het hele verhaal.

Kale oom agent

Een kale oom agent uit Friesland krijgt de dure door hem verlangde haartransplantatie niet vergoed. De rechtbank in Leeuwarden oordeelde dat het ziekenfonds van de politie niet hoeft te betalen, omdat de man erfelijk kaal is en omdat er geen sprake is van psychische last.

De politieman is erfelijk kaal en wil dat het ziekenfonds een laserbehandeling, van tussen de 30 en 50 duizend gulden, betaalt. Het fonds wil wel een pruik vergoeden, en zelfs nog wel een behandeling bij een psychotherapeut.

Da's toch aardig van het ziekenfonds

Rechtspraak om huishoudgeld

Een 44-jarige Poolse vrouw heeft haar 56-jarige echtgenoot voor de rechter grdaagd om meer huishoudgeld van hem te krijgen . Ook wil ze vakantiegeld om familie in Polen te bezoeken. Het stel dat elkaar via een bemiddelingsbureau ontmoette, is nu twee jaar getrouwd.

De man heeft spijt van het huwelijk, omdat ze hem zou hebben geruïneerd. De vrouw daarintegen peinst er niet over om van de man te scheiden, want dan zou ze Nederland moet verlaten.

De man ontkende dat hij zijn vrouw geen geld gaf, want onlanks verkocht ze nog haar Ford cabrio, dus voorlopig heeft ze zat.

De rechter doet 20 juli uitspraak.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
©FOK.nl e.a.