FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 2 november 1999

Nieuwe Big Brotherparodie

Een van onze vaste bezoekers, MiRR0RMaN (AKA Meerhoerman), heeft een parodie op Big Brother online gezet. Dit schrijft hij er zelf over :

Big Mother is de enige online spelshow waarbij 2 pooiers en een handjevol gastrollen en stand-ins moeten proberen 365 dagen in een bordeel samen te wonen.
In dit bordeel is geen privacy (alles wordt dagelijks gefilmd!), er is alleen maar T.V. met kabel (en Canal+), computer met Internet, 3 Amiga's, 2 Commodore 64's, 2 gelinkte playstations, een laptop, een abbonement op alle mannenbladen (Playboy, Penthouse, etc.), telefoon, restroom, bubbelbad, privé-massagesalon, beschikking over een escort-service die ze zélf moeten zien te onderhouden, géén toiletten en een riant balkon.

De winnaar wint 2,50 en een kilo rauwe andijvie.
Er moeten ook weekopdrachten vervult worden waarbij ze een opbrengst van maar liefst 1,50 aan huishoudgeld kunnen winnen!

Je kunt de ontwikkelingen in het Bordeel volgen op:
http://bigmother.tsx.org/

Grtz,
Meerhoerman en Doodenrij.

Europa's eerste Internet-huis te koop

Het eerste huis in Europa dat volledig op afstand bediend kan worden is dinsdag in de verkoop gegaan.
Het huis staat in Watford, een voorstad van Londen en moet 825.000 dollar opbrengen (zo'n 1.7 miljoen gulden)

In het huis kan alles (verwarming, keukenapparatuur, tuinsproeiers etc.) op afstand bediend worden.
Dit alles met behulp van 72 stopcontacten, 72 verschillende kabels, 4 computers, 4 ISDN-lijnen en 4 webcams waarmee de bezitters het huis via Internet in de gaten kunnen houden. 1 van de gewone PC's of een mini-notebook dient als afstandsbediening. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via internet de planten in de tuin water te geven terwijl je op vakantie bent.

Hoewel het redelijk state-of-the-art lijkt is er volgens Cisco Systems (de leverancier van alle apparatuur) slechts gebruik gemaakt van normaal verkrijgbare producten.

Of, zoals Bill Nuti, president van Cisco Systems in Europa, het Middle Oosten en Afrika het uitdrukt: "This isn't a home of the future, it's the home of today simply exploiting the benefits of Internet technology"

Geïnteresseerden dienen contact op te nemen met Colin Pratt van Laing Homes in Londen.

David Hasselhoff stopt met Baywatch

Baywatch-ster David Hasselhoff zal binnenkort stoppen met het redden van levens in 's werelds populairste TV-show.
Hasselhoff stopt met zijn sterrenrol als lifeguard om in de serie "AKA Picasso" te gaan spelen die in de herfst van 2000 op het scherm zal verschijnen.

Hij zal wel zijn werk als executive producer van Baywatch voortzetten en soms gastrollen spelen maar zijn rol zal overgenomen worden door Jason Brooks ("Days of Our Lives") die dit jaar in de serie debuteerde.
"Baywatch" startte op NBC in het televisieseizoen 1989-90 met Hasselhoff als de top-lifeguard van Malibu. Na negen seizoenen werd de serie omgedoopt in Baywatch Hawaii.

Baywatch wordt in vrijwel alle landen uitgezonden en geniet ongekende populariteit, niet in het minst door het optreden van Pamela Anderson-Lee en andere ruim-van-drijfvermogen-voorziene actrices

SP wil geldboete naar draagkracht

De Socialistische Partij wil de hoogte van geldboetes afhankelijk maken van het inkomen.Volgens Kamerlid Jan de Wit zijn geldboetes niet voor iedereen een straf.
Voor een bijstandstrekker is de boete voor een lichte snelheidsovertreding (F 60,-) 5% van het netto inkomen, terwijl het voor bijvoorbeeld Patrick Kluivert of Marco Bakker een fooi is.

Rechters houden nu wel rekening met draagkracht, maar het is onduidelijk wat daar exact onder valt.
De commissie Korthals-Altes hield in 1995 de mogelijkheid open om onderzoek naar inkomensafhankelijke geldboetes
te doen.In een aantal andere Europese landen zijn boetes op basis van inkomen al lang een bestaande praktijk.
Probleem is hoe dit juridisch waterdicht geregeld kan worden. Het mag niet zo zijn dat er een vorm van klassenjustitie ontstaat.

Nederlandse Internetwinkels belabberd

Veel van de 150 Nederlandse internetwinkels voldoen niet aan de regels voor het verkopen van producten. Vaak is er onduidelijkheid over de prijs van een product of de plaats waar een klant kan klagen.

Dat concludeert de Consumentenbond in een onderzoek.De bond eist drie dingen: internetkopers moeten een bevestiging krijgen van hun aankoop, ze moeten zelf kunnen kiezen of ze digitale reclame willen ontvangen en ze moeten terug kunnen vallen op Nederlandse wetgeving.

Inmiddels hebben twintig bedrijven hun website aangepast waardoor ze toch het speciale keurmerk Web Trader krijgen.

16-jarige jongen richt bloedbad aan

De Duitse politie heeft het huis in het Beierse Bad Reichenhall bestormd van waaruit een 16-jarige jongen op alles schoot wat maar bewoog.
De jongen had gisteren twee mensen gedood en zes anderen verwond.

In het huis vond de politie de lijken van de schutter en van zijn 18-jarige zus. De politie kwam in actie nadat het al een tijd stil was in het huis.

De politie slaagde er pas na uren in de slachtoffers weg te halen.De jongen zou geweren van zijn vader,een alcoholist
die net ontslagen was,hebben gebruikt. Vermoed wordt dat het ontslag van de vader één van de redenen is geweest voor de daden van de jongen.
Onder de gewonden is acteur Günter Lamprecht,bekend van onder meer Tatort. Hij ligt met ernstige verwondingen aan de borst in het ziekenhuis.

Volgens klasgenoten van de jongen was hij altijd al geïnteresseerd in wapens en nam hij vaak wapentijdschriften mee naar school.
In de VS hebben dit jaar al meerdere schietpartijen door jongeren plaatsgevonden, met als triest hoogtepunt het drama op de Columbine Highschool in Littleton, waarbij 13 doden vielen.

Stem GRATIS op de nieuwe bewoners

Zoals bekend is er bij de vorige stemmingen nogal wat controversie uitgebroken.
Toen Martin het BB huis moest verlaten was al enkele uren VOOR je mocht stoppen met bellen op internet te horen dat Martin eruit moest (notabene door Rolf Wouters ZELF, die vanwege een schakelfout live op internet te zien en te horen was tijdens de repetitie voor de avond-uitzending. De regie vroeg hem, bij het ontdekken van de fout, even te vertellen dat Willem er toen uit moest. Hij moest maar even wat 'desinformatie' (foute spelling, weet ik, maar zo werd 't gezegd) geven, wat hij prompt deed.

Bij de stemming tussen Bart en Sabine berichtte deze website al de dag VOOR er ook maar IETS bekend was dat Sabine 6x zoveel stemmen had als Bart. Ook toen was bellen dus verder zinloos.

En de noodkreet van Rolf tijdens te extra uitzending om toch maar vooral te bellen ("in tegenstelling tot andere berichten heeft het WEL zin om te bellen *slijm slijm*") zegt al voldoende. Een extra stemming, puur en alleen om geld binnen te halen. Het hele concept wordt ervoor omgegooid.
Trap er niet in ! Ga niet zitten bellen met een 1-gulden-per-minuut-lijn waar je 4 minuten aan de lijn hangt voor je eindelijk kunt stemmen.

Doe in plaats daarvan gewoon mee aan de ALTERNATIEVE stemming, geheel gratis, op www.voorspel.nu.
Bij voldoende stemmen geeft deze een redelijk accuraat beeld van het stemgedrag van de Nederlanders die WEL in de praatjes van Rolf en consorten geloven en die WEL bellen.

Wij van FOK! zeggen ALS je stemt, doe het dan op www.voorspel.nu. Daar zie je tenminste meteen de uitslag ook

Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.