Stem GRATIS op de nieuwe bewoners

Danny (FOS4)
Zoals bekend is er bij de vorige stemmingen nogal wat controversie uitgebroken.
Toen Martin het BB huis moest verlaten was al enkele uren VOOR je mocht stoppen met bellen op internet te horen dat Martin eruit moest (notabene door Rolf Wouters ZELF, die vanwege een schakelfout live op internet te zien en te horen was tijdens de repetitie voor de avond-uitzending. De regie vroeg hem, bij het ontdekken van de fout, even te vertellen dat Willem er toen uit moest. Hij moest maar even wat 'desinformatie' (foute spelling, weet ik, maar zo werd 't gezegd) geven, wat hij prompt deed.

Bij de stemming tussen Bart en Sabine berichtte deze website al de dag VOOR er ook maar IETS bekend was dat Sabine 6x zoveel stemmen had als Bart. Ook toen was bellen dus verder zinloos.

En de noodkreet van Rolf tijdens te extra uitzending om toch maar vooral te bellen ("in tegenstelling tot andere berichten heeft het WEL zin om te bellen *slijm slijm*") zegt al voldoende. Een extra stemming, puur en alleen om geld binnen te halen. Het hele concept wordt ervoor omgegooid.
Trap er niet in ! Ga niet zitten bellen met een 1-gulden-per-minuut-lijn waar je 4 minuten aan de lijn hangt voor je eindelijk kunt stemmen.

Doe in plaats daarvan gewoon mee aan de ALTERNATIEVE stemming, geheel gratis, op www.voorspel.nu.
Bij voldoende stemmen geeft deze een redelijk accuraat beeld van het stemgedrag van de Nederlanders die WEL in de praatjes van Rolf en consorten geloven en die WEL bellen.

Wij van FOK! zeggen ALS je stemt, doe het dan op www.voorspel.nu. Daar zie je tenminste meteen de uitslag ook